PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Infomøde om karrieremuligheder

Kære medarbejder i Kongsvang...

15. maj 2015

I Kongsvang har vi en klar ambition om, atalle dygtige medarbejdere skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer.

 Derfor vil vi gerne invitere dig til fælles informationsmøde, hvor du kan blive klogere på de muligheder, vi tilbyder dig indenfor udvikling, uddannelse og karriere.

Har du hørt om vores interne uddannelse?

Måske har du allerede hørt om vores interne driftsaspirantuddannelse. Som driftsaspirant i Kongsvang bliver du klædt på til jobbet som mellemleder i rengøringsbranchen. Du opnår kompetencer indenfor ledelse, kvalitet og service.

Dog har vi hele tiden fokus på at udvikle vores uddannelsesforløb, så vi følger den virkelighed, vi står i som servicevirksomhed.

Det betyder, at paletten af karriereveje og uddannelse er blevet yderligere udvidet.

Nysgerrig? 

Vi vil meget gerne fortælle dig mere om netop dine muligheder.

Til fællesmødet får du derfor mulighed for at stille spørgsmål om uddannelsesmulighederne til din distriktschef, din arbejdsleder og Kongsvangs Uddannelseskonsulent, som alle vil deltage på mødet. Vi byder på kaffe og lidt til den søde tand.

Så kom og mød os til en uforpligtende snak om dine karrieremuligheder i Kongsvang!

Hvor og hvornår?

Vi vil bestræbe os på at holde fællesmøderne tæt på din arbejdsplads, så det bliver nemt for dig at deltage. Du kan se programmet for fællesmøderne herunder.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Program

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden