PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Jubilæum for et kært medlem af Kongsvang-teamet

En stor flok var mødt op for at fejre Gabriela

Vi havde her i Kongsvang fornøjelsen af, at fejre vores dygtige tilsynsassistent - Gabrielas - 5 års jubilæum den 30. september med lækkert tapasbord, gaver, dejlig kage og et stort fremmøde af gode kolleger med højt humør.

Altid hjælpsom og smilende

Gabriela er i særdeleshed en af hverdagen helte og ifølge hendes arbejdsleder Margaret ”en virkelig sød person, der altid er hjælpsom og smilende”. ”Jeg er så glad for at have dig som en del af mit team” sluttede Margaret af under sin tale til Gabriela.

Rørt jubilar og arbejdsleder

Gabriela’s positive og hjælpsomme væsen viser sig også i fremmødet til jubilæet. Her var en ordentlig flok af Gabrielas kollegaer mødt op med masser af blomster for at fejre hende.

Det var en rørt Gabriela, der ligeledes holdt en lille tale. ”Jeg vil takke Jer alle. Men specielt en stor tak til Christina og Jørgen, særligt dig Christina - for al din hjælp og støtte. Jeg havde ikke været her uden Jer”.Gabriela måtte slutte sin tale, da både hun og Margaret begyndte at knibe en tåre efter hun til slut takkede hendes kollegaer ”og til alle Jer andre – det er skønt at arbejde sammen med Jer!”.

- Endnu engang stort tillykke med jubilæet, Gabriela. Vi sætter stor pris på at have dig som en del af vores Kongsvang familie.

IMG 6588IMG 6604File 1

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden