PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Jubilæum med sovs og kartofler

5 og 10 års jubilæum

26. april 2015

Sombat Svendsen og Thai Thi Mai kunne i april måned fejre jubilæum hos Kongsvang – Sombat har været i Kongsvang i 10 år og Thai i 5 år. Begge arbejder de nu på Aarhus Rådhus, hvor de dagligt bidrager med godt humør og høj kvalitet.

Fantastiske medarbejdere

”Det er fantastisk gode medarbejdere”, fortalte Ewa Sokolowska , som står i spidsen for teamet på Aarhus Rådhus ”Ikke bare møder de til tiden, er stabile og dygtige til deres job, men de er også utroligt vellidte pga. deres dejlige personligheder”, roser Ewa både Thai og Sombat.

Med sovs og kartofler

De to jubilæer blevet fejret med Kongsvangs ledelse og kollegaerne fra Aarhus Rådhus – og menuen bestod af god gammeldags dansk mad efter bestilling fra Thai og Sombat.

Del af Kongsvang familien

Thai og Sombat ar arbejdet sammen i 3 år på Aarhus Rådhus og er der en del af et sammentømret team, der næsten er som en lille familie, fortæller oldfrue Ewa:

”Vi passer på hinanden og hjælper, når vi kan. Så vi er en lille Kongsvang-familie her!,” griner hun og fortsætter:

”Og vi er stolte af at tilhøre Kongsvang. Både Thai og Sombat er efter min mening eksemplariske repræsentanter for Kongsvang – de er smilende, grundige, servicemindede og har altid en god udstråling!” 

Stort tillykke til Thai og Sombat – vi ser frem til mange flere gode år med jeres som medlemmer af Kongsvang familien.

IMG_7464IMG_7465

 

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden