PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Jubilar indbegrebet af ansvar og ordentlighed

Stort tillykke til Allan!

16. september 2016

Vi havde den 16. september fornøjelsen af, at kunne fejre 5 års jubilæum med lækkert smørrebrød og højt humør for endnu en af vores dygtige medarbejdere, Allan. Med en positiv og kvalitetsbevidst indstilling sørger Allan til dagligt for et højt serviceniveau i rengøringen hos Eniig. Allan har styr på tingene og hans pladser står altid snorlige. Allan er i den grad indbegrebet af vores værdisæt ansvar og ordentlighed.

En medarbejder lidt ud over det sædvanlige

Allan kan roligt kalde sig en af hverdagens helte, for han er, ifølge hans arbejdsleder Bettina Jensen, en medarbejder lidt ud over det sædvanlige.

”Jamen, jeg vil gerne have, at jeg er tilfreds med det hele, når jeg går derfra” forklarer Allan, hvortil Bettina bekræfter ”Ja, du vil ikke gøre rent, du vil holde rent”, da hun starter sin tale til Allan. Og hun fortsætter; ”når man kommer ud til de kunder, hvor du er, så er de altid glade. Alt er tip top i orden.” Med det konkluderer Bettina, at det er let at være arbejdsleder, når man har så gode folk som Allan og slutter af med et tak for de foregående 5 år med blomster og en gave; ”jeg håber vores gode samarbejde fortsætter!” Med et beskedent jysk ”Det er jo ikk’ så ringe endda”, pakker Allan gaven op og sender blomsterne videre til sin kone, som også er taget med for at fejre ham i dagens anledning.

- Stort tillykke med jubilæet, Allan. Vi ser frem til at kunne holde det næste.

Allan

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden