PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

En kollega man kan være stolt af – Cool DNA prisen

Kåring af Margaret som årets Cool DNA

Tilbage i november var der fuldt hus på Klamsagervej. Der havde vi nemlig fornøjelsen af, at kunne fejre Margarets 5 års jubilæum her i Kongsvang. Dengang blev der delt et væld af rosende ord ud og beretninger om hendes fantastiske udvikling i virksomheden og ikke mindst hendes evne til både at være en fantastisk serviceleder og mor på én og samme tid. Det resulterede i en meget rørt Margaret, der takkede af med at konkludere: ”Jeg vil bare sige, at jeg elsker mit job!".

Årets Cool DNA

Og at Margaret elsker sit job, det kan både vi, hendes kollegaer, hendes chef, kunder og ikke mindst hendes medarbejdere i allerhøjeste grad mærke - og det smitter. Derfor faldt valget af årets Cool DNA-pris helt naturligt og meget velfortjent på Margaret, da vi fredag den 16. juni endnu engang var samlet til Kongsvang Orientering. Margaret går om nogen foran med det gode eksempel, hun er perfektionismen og ordentligheden selv. Hvilket også skinner tydeligt i gennem i alt, hvad hun foretager sig. Margaret er i sandhed indbegrebet af Cool DNA – og vi er enormt stolte af Margaret og den indsats, hun ligger i sit arbejde hos os.

Et gennemført godt eksempel

Udover at Margaret er det gode eksempel på Cool DNA, så er hun også det gode eksempel på mange andre fronter. Hun er det gode eksempel på en god mor, der formår at balancere karriereliv og familieliv på en virkelig fin måde. Hun er også det gode eksempel på en helhedsbetonet forening af polske rødder og dansk kultur. Dette afspejles også i det gode eksempel på en vellykket integration, hvor Margaret om nogen har formået at nå sine drømme, selvom livet undervejs har været udfordrende og ind i mellem har tvunget hende til at sadle om. Sidst, men ikke mindst er Margaret også det gode eksempel på en Kongsvang medarbejder, der startede sin karriere på det første aspirant-hold og nu er endt ud som en af vores dygtigste serviceledere. Kort sagt, så kan vi alle se op til Margaret med beundring i øjnene over hendes ihærdighed, flid og ordentlig som menneske, som kollega og som mor.

Margaret fik overrakt en flot buket blomster - og gave der bestod af et chartek lavet af lækker kernelæder til sin computer og andre arbejdsting, samt forskellige Cool DNA merchandises. Derudover skal Margaret på tur med sine nærmeste kolleger, for hun fik nemlig også en gave til deling. Sammen skal de på en teambuilding-tur, hvor en ekstern konsulent vil sørge for nogle spændende teambuildings-øvelser og en sjov dag med kollegerne.

Et stort velfortjent tillykke til Margaret skal der lyde! Mange tak for din uvurderlige indsats i Kongsvang - og mange tak for altid at være en smilende og imødekommende kollega!

File2

 

File5

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden