PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Klar parat dansk start

Dansk opstart

Stort tillykke til alle de seje danskkursister, der i februar modtog et eksamensbevis på deres beståede danskeksamen. Det er rigtig godt gået! Enkelte har måtte se sig slået af den hårde eksamen, men de får chance for revanche, når det igen bliver eksamenstid lige inden sommerferien. Så det er bare med at trække i “arbejdstøjet” og øve det danske sprog med kollegaer, familie og i hverdagen – samtidig med danskundervisningen, der startede op igen i uge 8.

 

Forventningsafstemning og uddannelsesplaner

HR & Uddannelseskonsulent, Anne Sofie, der er tovholder på danskundervisningen i Kongsvang Academy, startede i år danskundervisningen op med individuelle forventningsafstemningssamtaler. Her har alle fået lavet en uddannelsesplan med ‘dansk-mål’ for det næste halve år, som de sammen med Anne Sofie løbende arbejder med.

 

Nye ansigter og fokus på dansk som kontorsprog

Udover nye medarbejdere til danskundervisningen, skal vi også byde velkommen til Helena, som er vores nye underviser på de tre hold. Frem til sommerferien vil holdene øve sig på det danske sprog og alle dets finurligheder sammen med Helena. Vi igangsætter desuden også en kampagne, der skal sætte fokus på dansk som kontorsprog. Den har til hensigt at hjælpe os alle til at holde fokus på det danske sprog – og hjælpe hinanden på kryds og tværs med at lære dansk i arbejdstiden.

I Kongsvang glæder vi os til at følge jer alle i deres udvikling - og støtte op omkring den store indsats, det kræver at lære dansk. Det kræver flid og hårdt arbejde, hvor øvelse og gentagelse gør mester. Så til alle kollegaer - husk at tale dansk med vores seje medarbejdere, når I støder på dem i hverdagen. Det gør en verden til forskel, at vi taler dansk sammen.

 

Danskhold MandagDanskhold OnsdagDanskhold Tirsdag

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden