PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Kongsvang Orientering - vækst

Vækst, nye funktionsbeskrivelser og kagemand

Fredag d. 4. november var det tid til endnu en omgang Kongsvang Orientering på Klamsagervej 2 i Åbyhøj.

Stor vækst og ny organisationsstruktur i driften

I fredags handlede Kongsvang Orientering i høj grad om den store vækst, vi på det seneste har oplevet i virksomheden, samt hvad dette har af betydning for os. Blandt andet skal vi i fremtiden fortsat have fokus på, at fastholde de kunder vi allerede har, samt blive dygtigere til at skabe nye værdifulde samarbejder med nye kunder. Vi tager udfordringen op - og vil lade os inspirere af den gæve Pippi Langstrømpe, som Jacob citerede, ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg helt sikkert godt!”.

Med vores planer om fortsat vækst i fremtiden har Kongsvang valgt at ændre på driftsteamets organisationsstruktur. Blandt andet kommer vores arbejdsleder nu til at bære titlen serviceledere, da vi i fremtiden vil sætte endnu mere fokus på den gode service, vi leverer til vores kunder. Igennem de nye titler er der også kommet nye funktions- og kompetenceprofiler, som indeholder beskrivelser af personlige og faglige kompetencer af alle jobprofiler i Kongsvang. Disse skal være med til at ruste hver medarbejder til i endnu højere grad, at kende deres specifikke ansvarsområde og opgaver. Vi tror på, at større forståelse for vores egne og vores kollegaers arbejdsopgaver, kan gøre os alle bedre i stand til at hjælpe hinanden i det daglige.Karrierestige2

Slutteligt blev alle vores medarbejdere i Kongsvang familien endnu en gang mindet om, hvor vigtigt en rolle de spiller i virksomheden: ”I sidder alle sammen her, fordi vi tror på jer, og fordi vi ved, at I kan det, som både vi og kunden forventer af jer.”

Fejring af fødselar

Orienteringen handlede i denne omgang ikke kun om, hvad der er sket i virksomheden siden sidst. Vi fejrede nemlig også en helt særlig fødselar. Viorica, en af vores serviceledere, fylder nemlig 60 år søndag d. 6. november og derfor blev dette fejret med en gave og sang til Viorica og kagemand til alle, der var med.

Udover fejringen af vores fødselar, blev der også uddelt barselsgaver til tre af vores medarbejdere, som havde været på barsel. Der blev her også grint lidt over kommentaren: ”Vi er i Kongsvang glade for, at vores medarbejdere kan sørge for at producere vores fremtidige medarbejdere”.

IMG 6913

Fullsizerender 2

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden