Kongsvang Orientering

Kongsvang Orientering

Fredag d. 17. juni var det tid til endnu en omgang Kongsvang Orientering på Klamsagervej. Kongsvang Orientering er et arrangement, der afholdes ca. fire gange årligt - og hvor vi samler virksomhedens funktionæransatte til en fælles orientering. Vores kantinedame Hanne havde til lejligheden sørget for lækre og lune hjemmebagte boller.

I fredags handlede Kongsvang Orientering i høj grad om den gode og positive fremgang som Kongsvang har oplevet i det første halve år af 2016. Distriktscheferne Charlotte og Laila præsenterede for os, at vi indtil videre i 2016 har fået ikke mindre end 63 nye kunder! Og som Laila sagde, så betyder det, at vi har startet en ny kunde op hver 3. arbejdsdag – der har virkelig været drøn på! Derfor flød de rosende ord selvfølgelig også fra distriktschefer, som på vegne af hele ledelsen i Kongsvang gerne ville takke hver og én for den gode arbejdsindsats i det første halvår. Der herskede heller ingen tvivl om, hvorfor det er gået så godt: ”Det er fordi, vi allesammen tager ansvar! Det er Kongsvang-ånden og følelsen af, at vi er en Kongsvang familie, der løfter i flok, der gør, at vi er så gode sammen”, sagde Charlotte, alt imens Laila stod med gåsehud på kroppen over den seje tilgang, hun har oplevet på sine tre første uger som distriktschef i Kongsvang. Kæmpe high-five til alle i Kongsvang familien – godt gået!

Derudover kunne direktør og indehaver Jørgen fortælle, at den positive udvikling også kan ses i vores offentlige kundesegment, hvor licitationerne strømmer ind og giver os masser af nye kunder og spændende arbejdsopgaver. Den positive udvikling skinner også igennem i det private kundesegment, hvor vores salgschef Ronni underholdte med nogle af de gode succeshistorier, som han har oplevet den seneste tid.

Selvfølgelig handlede Kongsvang Orientering også om lidt god sommerstemning, nu hvor sommerferien snart starter. Her fortalte vores administrative leder, Helene, at vores næste KongsvangBar kommer til at foregå i Mindeparken i Aarhus, hvor vi deltager i den landsdækkende DHL stafet. Her vil der blive sørget for hyggelig Kongsvang stemning, sund og lækker aftensmad og masser af opbakning til de af os, som viser flaget iført vores Kongsvang t-shirt på enten løbe eller gå-ruten. Vi glæder os til en hyggelig aften.

Kongsvang Orientering sluttede med, at direktør Christina ønskede alle en rigtig god sommer.

IMG 3783

IMG 3779