Kongsvang sommerfest 2016

Kongsvang sommerfest 2016

4. juni 2016

Der var sjove aktiviteter og socialt samvær på programmet, da Kongsvangs seje festudvalg havde arrangeret et brag af en sommerfest. Det foregik med fart over feltet - og i idylliske omgivelser mellem marker og skov i Them, lørdag den 4. juni. Festudvalget må også have haft gang i lidt soldans, for vejret viste sig fra sin bedste side med høj sol og sommerfornemmelser.

Kampgejst, prærietema og højt humør

Hverdagens helte var mødt talstærkt op med deres familier, som alle var klar til en hyggelig dag ved DitEvent.dk. Der blev hurtigt spottede et prærietema - da fire prærievogne og tilhørende tolv heste stod klar til afgang. Så efter at være blevet inddelt i hold og instrueret i, hvordan man spænder heste for og styre en prærievogn, fandt hverdagens helte deres indre cowboys og cowgirls frem og red afsted i karavane mod en lejrplads, hvor de næste timer skulle stå på en god klassisk prærie-tvekamp. Disciplinerne var bl.a. bueskydning, lassokast, hesteskokast, spydkast, slangebøsse, pusterør, øksekast, heste-kapløb og halmballe-stabling.

Kampgejsten og humøret var i top hos både store og små, som kæmpede en brav kamp i varmen, hvor særligt præcision, styrke og hurtighed var nogle af succeskriterierne. Hvidt hold endte med at løbe af med sejren - og det blev senere fejret med chokolade og champagne, da vi efter nogle underholdende timer på vildmarken drog i samlet flok videre til dagens sidste stop; en hyggelig lejrplads med tipier, bålplads med snobrød, vildmarks-karbad, guitarist, tiltrængte kolde øl og vand, samt grillmad. Her blev der plads til velfortjent afslapning, hygge, grin og samvær kolleger og familie imellem.

Hen under aftenen blev det tid til at takke af, efter en aktiv dag i det fri med en nu glad, træt og lidt solbrændt flok, der alle havde været med til at bidrage til, at dette års sommerfest igen blev en succes.

En stor tak og ros skal også lyde til det skrappe festudvalg. Vi glæder os allerede til næste år!

 20160604 162745 1