PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Kongsvang Sommerfest 2017

Højt humør og flyvende gummistøvler

Så blev det tid til den årlige sommerfest i Kongsvang, som traditionen tro altid byder på en hel dag med konkurrencer, hygge og sjov. Lørdag d. 10. juni mødtes vi derfor en stor blandet flok af både medarbejdere, ægtefæller, kærester og børn ved forsamlingshuset i Nim, ikke så langt fra Skanderborg og Horsens. Dagen startede med en lille let frokost i den skønne sol, men pludseligt stod der 4 bondemænd og bondekoner, som begyndte at fortælle os historier om, hvordan de havde passet jorden i mange år. Historiefortællingen foregik på godt gammeldags jysk, for vi var jo lidt ude på landet et sted i Jylland.

Hvem er bedst til at være landmand?

Derefter startede løjerne! Vi blev opdelt i hold på hver vores gård og skulle nu dyste i forskellige discipliner. Det indebar både æggekast og gummistøvlekast. Så var der plæneklipperræs og kartoffelskrælning. Og så skulle hvert hold skrive sange om malkepiger og gætte på blomster og planter. Der skulle også flyttes noget mælk frem og tilbage inden den store finale løb af stablen, hvor alle holdene konkurrerede i trillebør-ræs. Der blev gået til den og der blev grinet og smilet til den helt store guldmedalje alt i mens solen skinnede ned over os og sørgede for svedige pander, røde kinder og solbrændte nakker.

Dejlig sommeraften med duften af grill

Hen på aftenen stod den på halbal-tema i bedste jyske stil. Der blev serveret kølige drikkevarer og tændt op i grillen, hvor der blandt andet blev grillet lækre pizzaer. Til dessert kunne vi køle os lidt af med en dejlig kold softice- og isbar. Det var lækkert! De vindende hold på 1., 2. og 3. pladsen blev selvfølgelig hædret for deres landbrugelige gummistøvle-kompetencer og trillebør-evner med overrækkelse af medaljer og chokolade. Derudover var der også finurlige gaver i form af en pose kaffe til Vidal for hans evige gode energi, en gummikylling til Emil for hans altid dejlige smil og høje humør og til sidst en kost til Sanne, som hun efter sigende skulle flyve til Bloksbjerg på efter at have givet en sej solo performance af den bondegårdssang, som hendes hold skrev. Så kan man jo tænke lidt over det...

Tak til alle, både medarbejdere og familiemedlemmer, for en rigtig dejlig dag, der igen i år har været udfordringsrig og hylende skæg. Vi glæder os allerede til næste år!

 

 MG 6651

 

 

 MG 6700

 MG 6787

 

 MG 6954

 MG 6956

 MG 7010

 

 

 

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden