PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Kongsvang sommerfest 2018

Sol, sommer, sommerfest!

Den årlige sommerfest i Kongsvang blev endnu engang en sjov og festlig affære med kreative og gastronomiske samarbejdsøvelser, en snert af konkurrencementalitet, god mad, høj solskin og masser af godt humør. Lørdag d. 9. juni mødtes medarbejdere, ægtefæller, kærester og børn nemlig i hyggelige omgivelser hos Det Franske Hjørne i udkanten af Aarhus.  

Her startede dagen med en let frokost bestående af sprødbundede pizzaer og lækre små anretninger, mens snakken gik på, hvad der mon skulle ske i løbet af dagen. 

IMG 7350 2

 

Teambuilding, masterchef og dansk-fransk gastronomi 

Vi skulle heldigvis ikke vente længe, før sløret blev løftet for dagens program, som skulle byde på masser af teambuilding-opgaver, sportsaktiviteter, konkurrencer, kunstneriske udfoldelser og afprøvelse af gastronomiske færdigheder. 

Inddelt i hold dystedes der i bordtennis, petanque, fodbold og juicebrygning, hvor der virkelig blev gået til den under den bagende sol. Efter en lille pause, hvor væskedepoterne blev fyldt op, og den søde tand blev tilfredsstillet med en lille bid kage, inddeltes vi i nye hold, der skulle samarbejde om at sammensætte og tilberede en fantastisk middag til aftenens festmåltid. Her kom vi på en gastronomisk prøve i, hvilke grøntsager, frugter og krydderier, der skulle kobles med hvilke typer kød og fisk til aftenens menu, og vi fik ikke mindst testet vores færdigheder indenfor både tilberedning og anretning.  

Da den lille sult endnu engang meldte sig, blev der også plads til en konkurrence i bedste Masterchef-stil, hvor to hold på tid skulle dyste i at lave de flotteste og mest kreative bruchettas. Så her blev der fart over feltet, løbet efter råvarer, kastet om sig med tilbehør, udfordret smagsløg og anrettet på livet løs, inden smagsdommerne kunne udkåre en vinder, og det blev tid til at smage på kreationerne. Slet ikke så ringe! 

IMG 5771 2

IMG 20180609 165844

 

Kunstneriske udfoldelser og spontantant salsaudbrud 

Hen på eftermiddagen skulle vi til at finde ud af, om der gemte sig en Monet på et af holdene. På et stort lærred skulle hvert hold derfor male et ansigt på en kendt person, som senere skulle forsøges gættet af de resterende hold. Og mens ét hold koncentrerede sig om at skabe et kunstnerisk mesterværk på lærredet, tog den ukronede salsakonge, Vidal, initiativ til en impulsiv omgang salsa blandt de resterende. For en kort stund var Det Franske Hjørne således omdannet til en latinamerikansk salsaklub fyldt med gyngende hofter og gode sommer-vibes.  

IMG 0507

IMG 8341 2

 

Spændende(!) middag og fernisering 

Til aften blev det endelig tid til at smage den middag, som vi i løbet af dagen fælles havde fået skruet sammen. Og sikke en middag! Kammuslinger, rød fisk, lam, and, creme brulé og meget mere. Jo, vi blev mætte. Og mens vi slog mave og roste os selv og hinanden for en fantastisk gastronomisk bedrift og oplevelse, blev der holdt fernisering. Der blev gættet på, hvem de afmalede personer på lærredet skulle forestille. og til stor tilfredsstillelse blev alle kendisser hurtigt gættet – selv Dracula, som først skulle have være Mr. Bean og senere Barack Obama. Nogen Monet var der tilsyneladende ikke gemt i nogen af os, men hvad betyder også det, når bare man har det sjovt!  

Tak til medarbejdere og familier for en sjov og SPÆNDENDE dag hos Det Franske Hjørne. Vi glæder os allerede til næste år! Rigtig god sommer.

 

IMG 0581

IMG 4448 2

IMG 0454

IMG 20180609 144626

IMG 20180609 153713

IMG 20180609 151741

IMG 3491 2

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden