PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Kongsvang sponserer lokalsporten

En styrkelse af fællesskabet

I Aarhus støtter Kongsvang lokalsporten ved at sponserer ungdomsafdelingerne i to gode, lokale sportsklubber; AGF Atletik og Aarhus 1900 Triatlon. Her er vores sponsorater med til at styrke det gode arbejde i klubberne og øge fællesskabsfølelsen med blandt andet holdtrøjer og træningslejre.  

 

AGF Atletiks ungdomsklub er et sted, hvor der er plads til alle. Talent er ikke det vigtigste. Det vigtigste er snarere at give de unge et sted, hvor de kan opleve glæden ved fysisk udfoldelse, og hvor de kan opbygge selvtillid og gejst. 

Aarhus 1900 Triatlons ungdomsafdeling kalder sig selv 1900 Tri – Alligators. Børn og unge bruger her 3 dage om ugen sammen på at træne. Og netop samskabet med andre børn og unge er fokusset i afdelingen, for det er fællesskabet, der gør, at medlemmerne bliver ved med at komme. Ligesom i AGF Atletik lægges der vægt på at styrke børn og unges selvtillid og lyst til at røre sig, og netop derfor har Kongsvang valgt fortsat støtte disse to klubber.  

 

Vi synes klubberne gør et fantastisk stykke arbejde, såvel atleter som trænere. Derfor har vi valgt at fortsætte støtten i 2019 – og således går pengene fra kunde-julegaver i stedet til et godt formål i de lokale sportsklubber. 

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden