PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Kongsvang synger julen ind

Nu’ det jul igen og dermed tid til at synge We wish you a merry Christmas, Domn, Domn sa-naltam, Przybie eli do Betlejem pasterze, Feliz Navidad, O Tannenbum…

I Kongsvang holder vi hvert år juletræsfester for alle medarbejdere og deres familier forskellige steder i landet. I år var ingen undtagelse med hele 5 juletræsfester. Fredag den 30. november løb den første juletræsfest af stablen i Augustenborg, de næste afholdtes lørdag d. 1. december i henholdsvis Middelfart og Vejle, og søndag d. 2. december festede vi først i Støvring og sluttede af i Aarhus. Næsten 600 festglade mennesker var således med til at synge julen ind til Kongsvangs juletræsfester, og det var SÅ hyggeligt!

 

Banko og dans om juletræet 

Til juletræsfesterne blev vores hverdagshelte budt velkommen af deres serviceleder, fra hvem de også modtog julegave. Ved bordene blev der serveret glögg og æbleskiver, og snakken gik lystigt. For børnene var der slikposer, juleklip og pyntning af juletræ, mens julemusikken spillede i baggrunden. Traditionen tro blev der også spillet julebanko, og der blev vundet rigtig mange lækre gaver bestående af legetøj, kropspleje, vin, specialøl og chokolade til at forsøde julen med. 

Hver juletræsfest blev afsluttet med dans og sang om børnenes fint pyntede juletræer - traditionen tro på flere forskellige sprog. 

 

Tak for nogle rigtig hyggelige juletræsfester til alle, der deltog og bidrog. Rigtig glædelig jul og godt nytår. Vi håber at se jer alle igen til næste år!

IMG 6968

IMG 6725

IMG 6818

IMG 6758

IMG 6772

IMG 6823

IMG 6854

IMG 6903

IMG 6908

IMG 6941IMG 6945

IMG 6571

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden