PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

KongsvangBAR i sundhedens tegn

KongsvangBAR i sundhedens tegn

8. april 2016 

Fredag den 8. april var det endnu engang tid til en aften med hyggeligt samvær til KongsvangBAR, der denne gang viste sig at stå i sundhedens tegn. KongsvangBAR er et tiltag, som virksomhedens ledergruppen står bag. I Kongsvang ønsker vi medarbejdere, der trives både på og udenfor deres arbejde. Med KongsvangBAR ønsker vi at give et lille afbræk, der kan inspirere og være med til at løfte arbejdet, og samtidig give plads til at være sammen med kolleger på en anden måde end til dagligt. 

Sundhedsfilosofi 

I Kongsvang passer vi godt på vores medarbejdere og vi tror vi på, at sunde medarbejdere er glade medarbejdere, der lige har dét ekstra overskud. Til hverdag gør vores kantinedame Hanne sit for at bidrage til, at sund mad langt fra er lig med kedelig mad. Så dér er vi allerede godt på vej. 

Men for at give lidt ekstra inspiration, var der i anledning af KongsvangBAR’en arrangeret en rask omgang sundhedsfilosofi i selskab med sundhedscoachen Morten Laursen. Med vedkommende og sjove eksempler, samt en kritisk approach til videnskaben og populærkulturen gav han sit bud på en helhedsorienteret og sund tilgang til kropslig og mental sundhed – det gav stof til eftertanke og en masse gode samtaleemner til resten af aftenen. 

"Vi tilbringer meget tid på arbejde og derfor kan vores arbejdsmiljø og kultur i Kongsvang være lige så vigtige for vores generelle sundhed, som hvad der sker i vores fritid" udtaler HR Chef Martha Rygaard Sørensen og fortsætter "Et fokus på sundhed bidrager med så meget mere værdi, end man lige umiddelbart tror. Et sundt arbejdsmiljø spiller en stor rolle, når man ønsker et lavt sygefravær og høj medarbejdertrivsel".

Lækker mad og sjove fortællinger 

Under foredraget havde vi alle samlet en god appetit, så glæden var stor da der efterfølgende blev disket op med sund og lækker mad fra Restaurant Pondus. 

Med et festligt indslag fra HR chef, Martha, og vores administrativ leder, Helene, blev der også plads til en masse gode og sjove fortællinger fra hele selskabet, da der skulle quizzes i hold for at gætte, hvem historierne tilhørte. Vinderholdet vandt naturligvis en kurv fyldt med frugt og grønt, inspireret af aftenens sundhedstema! 

- Alt i alt en super hyggelig, inspirerende og sjov aften her på Klamsagervej.

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden