PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

KongsvangBAR juleafslutning

Julehygge og Cool DNA

Fredag d. 16. december afholdt vi årets sidste KongsvangBar. Denne gang var det den hyggelige juleafslutning, som vi hvert år holder for alle vores funktionærer på kontoret i Åbyhøj.

 

Juletale

Direktør, Christina, bød velkommen til arrangementet og holdt en fin juletale, hvor hun takkede for folks indsats det forgangne år, hvor blandt andet det stærke distriktschefteam blev fremfævet, bestående af Laila, Dorthe og Jacob, som Kongsvang har fået sammensat i år. Christina nævnte, at de bestemt har deres holdninger, mål og værdier og er udfordrende, strategiske og stiller gode spørgsmål. Dette gør dem til, hvad Christina vil betegne som branchens bedste og stærkeste driftsteam, som vi glæder os til at mærke endnu mere til i 2017.

Der blev også tid til en lille stemningsfyldt julefilm, som opsamling på vores fem juletræsfester rundt i landet i starten af december. Det var et tilbageblik fyldt med godt humør, smil og julesange på både dansk, engelsk, polsk og rumænsk.

Til slut ønskede Christina os alle en rigtig god jul og som tak for det forgange år, fik vi også en fin julegave med hjem fra Christina og Jørgen.

 

Julehygge og kollegialt samvær

Eftermiddagen bød på masser af julehygge og julemusik, mens vi legede pakkeleg. Her kan bølgerne godt gå lidt ekstra højt, når der kastes med terninger og stjæles gaver – men det er med et glimt i øjet og nær 'kampen' er slut er alle gode venner igen. Derudover fik vi også lækker julemad, som vanen tro bliver lavet af Erik, en god ven af Kongsvang, som altid kommer og forkæler os med julemad til vores juleafslutning.

 

En særlig Cool DNA

Det var dog ikke kun julehygge, som stod på programmet til KongsvangBar. Vi skulle nemlig også kåre Cool DNA, som er en medarbejder, der bidrager med noget ekstra særligt, leverer flotte resultater, én som repræsenterer Kongsvang, som er vellidt blandt kollegaer og som altid samarbejder som en holdspiller.

Christina havde fornøjelsen af at overraske Vidal, som er kundekoordinator i Kongsvangs kundecenter, med kåringen af Cool DNA. Om Vidal sagde Christina blandt andet, at "han er en stålfast og bestemt person, der elsker excel og er grundigheden selv. Han er en glad og givende person, en god og sød kollega, som i min optik er branchens bedste inden for sit felt". Der blev givet en stor klapsalve til Vidal fra resten af kollegaerne, der vist alle kan tilslutte sig Christinas afsluttende ord: "Hvis Vidal er hos Kongsvang, så er Kongsvang et dejligt sted at være".

Vidals indsats og engagement blev selvfølgelig værdsat med fine gaver samt en oplevelse for Vidal, hans kundeserviceteam og salgsteamet, som han til dagligt arbejder tæt sammen med. De skal sammmen ned på Aarhus Kunstakademi og tegne croquis. Da Christina fortalte dette, var det tydeligt at mærke på smilene og de høje grin, at Vidal og de andre heldige kollegaer allerede glæder sig til denne oplevelse. Udover denne gaverne modtog Vidal også den traditionelle Cool DNA t-shirt og andet Cool DNA-tilbehør.

Et velfortjent tillykke til Vidal - og rigtig glædelig jul og godt nytår til alle medarbejdere i Kongsvangfamilien og deres familier hjemme i stuerne. Tak for det forgange år - vi glæder os til at se Jer igen i 2017.

 MG 4746

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden