PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

KongsvangBAR til DHL i Mindeparken

KongsvangBAR til DHL i Mindeparken

Onsdag d. 17. august var det endnu engang tid til hyggeligt kollegasamvær til KongsvangBARen, der denne gang bød på store hatte, sved på panden og masser af solskin. KongsvangBAR er et tilbagevendende event, der hver gang det afholdes, skal give vores medarbejdere et lille afbræk fra hverdagen. Det har stor betydning for os, at vi sammen kan hygge os og trives både på og uden for arbejde.

Piñata og store sombrero’er

Der var ved denne KongsvangBAR lagt op til en god omgang mexicanerfest blandet med en masse teamånd. Eftermiddagen startede derfor med, at vi alle mødtes i det dejlige solskin på de skrå græsplæner i Mindeparken i Aarhus, hvor den årlige DHL-stafet bliver afholdt. Vi havde på forhånd meldt os til enten løbe- eller walk-hold til stafetten og var derfor blevet udstyret med flotte blå Kongsvang t-shirts. Disse blev piftet op med farvestrålende store sombrero’er til os alle og mexicanerfesten gik nu for alvor i gang. Vi blev delt op i to hold, som skulle dyste mod hinanden om at slå til piñata’erne – og det gik ikke stille for sig. Der gik ikke lang tid, før godterne kunne høstes fra de stakkels piñata’er og deles mellem os.

Sved på panden og velfortjent mexicansk mad

Efter den festlige leg, var det tid til, at de første løbere snørede skoene og satte i løb med stafetten i hånden. Kort efter blev walk-holdene også sendt ud på den flotte grønne tur ud i Marselisborgskoven. Afsted det gik og før vi vidste af det, var alle mand hjemvendt igen – nogle med lidt mere sved på panden end andre ;-) De sidste 100 meter af løberuten blev dog en smule nemmere at overkomme ved synet af det smilende Kongsvang heppekor, der havde taget opstilling ved målstregen.

Som afslutning på en dejlig eftermiddag og aften havde Slagterriget sørget for, at der blev serveret lækre mexicanske retter fra grillen og sunde salater til os alle sammen. Henover aftensmaden og de kolde mexicanske corona’er blev der fortsat snakket, hygget og grint efterhånden som aftenmørket faldt på i Mindeparken.

Til slut havde arrangørerne af DHL-stafetten sørget for et imponerende festfyrværkeri som afslutning på en solrig og hyggelig dag med søde kolleager, mange grin og ægte Kongsvang teamånd.

IMG 3942

20160817 151755805 IosIMG 3929

 

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden