PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Kongsvangs første 15 års jubilar

Kongsvangs første 15 års jubilar

11. marts 2016

Den påskønnede Kongsvang veteran, Thi Thu Ha Luong, kunne den 11. marts fejre 15 års jubilæum som servicemedarbejder. I selskab med sinmand, kollegerne fra Aarhus Rådhus og Kongsvangs ledelse, blev Ha derfor fejret med manér med taler, gaver og lækker tapas fredag eftermiddag.

Vellidt af kolleger såvel som kunder 

Hendes arbejdsleder, Margaret, og tilsynsassistent, Ewa, der til dagligt arbejder sammen med Ha på Aarhus Rådhus, holdt indledningsvis et par flotte taler. Her fremhævede de Ha som en utrolig vellidt, smilende, stabil og fasttømret del af Kongsvang familien; fra hun kom under Kongsvangs vinger på Aarhus Politigård i 2001, til hun rykkede med videre til Aarhus Rådhus, hvor hun er i dag. Ha er et godt eksempel på, hvad værdifuldt samarbejde er for Kongsvang. Hun er nemlig ikke bare vellidt af kollegerne - ifølge Direktør Christina Nyhus, var Politigårdens medarbejdere nemlig så glade for hende og samarbejdet, at de udnævnte hende til månedens medarbejder. 

Kongsvang veteran

Faktisk er Ha Kongsvangs første medarbejder, der har rundet de 15 år i virksomheden - så udover at være en særlig dag for hende, var det ifølge Christina Nyhusogså en særlig dag for Kongsvang. I en branche med stor medarbejderudskiftning er vi meget stolte af jævnligt, at kunne afholde jubilæer for dygtige medarbejdere som Ha. 

Ha takkede for de pæne ord og kvitterede med et stort smil og en personlig skål til alle ved bordet under middagen. 

- Endnu engang stort tillykke og tak for dit værdifulde samarbejde og arbejdsindsats, Ha. Vi i Kongsvang håber, at du vil blive hos os og være en del af hverdagens helte mange år endnu. 

Thumb IMG 3053 1024Thumb IMG 3032 1024Thumb IMG 3047 1024Thumb IMG 3040 1024

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden