PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Kursus i INSTA800

Kursus i urenhedstyper, fladesnavs og statistikker

27. februar 2015

Kongsvangs uddannelseslokaler dannede i uge 9 rammen om kursus i INSTA 800 for repræsentanter fra Kongsvangs ledelse, driftsansvarlige samt HR & uddannelsesafdeling. Anne-Lise Schjønning og Klara Marie Mikkelsen var de kyndige vejledere ind i INSTA 800-universet.

Effektivt kvalitetssystem

”INSTA 800 er ikke et rengøringsprogram, men et kvalitetssystem til fastlæggelse og vurdering af rengøringskvalitet”, indledte Anne-Lise Schjønning introduktionen til INSTA 800 standarden, som er et system, man kan bruge til kvalitetskontroller.

Det unikke ved systemet er at det ligger vægt på statistikker, udregninger og en objektiv beskrivelse af kvalitetsniveauet.

Stor værdi – både for os og kunder

”Tit står vi overfor det problem, at vores vurdering af et tilfredsstillende rengøringsniveau ikke stemmer overens med kundens – fordi det tager udgangspunkt i individuelle vurderinger af rengøringen. Med INSTA 800 kan vi derimod tale samme sprog og nå samme konklusioner gennem et fast tilrettelagt system”, fortæller direktør Jørgen Hertz og supplerer: ”Det kan vi se en stor værdi i – både for os og vores kunder.”

Ansvarsbeviste medarbejdere

Kongsvang vil med certificerede medarbejdere og en ny uddannelse fremover kunne tilbyde kunder i langt videre udstrækning af tilrettelægge ydelsen ud fra et INSTA 800 system.

”Vi ser frem til at kunne tilbyde dette system til vores kunder – og faktisk også til vores medarbejdere, som får en anden tilgang til deres arbejde gennem INSTA 800. Systemet ligger i højere grad vægt på selvstædighed, service og ansvarsbeviste medarbejdere – og vi har virkelig nogle dygtige medarbejdere, der kan tydeliggøre deres faglige kompetencer gennem INSTA 800 systemet”, forklarer Jørgen Hertz.

IMG_1885IMG_1889IMG_1882

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden