PASSIONERET LEDERSKAB

Kursusdag for tilsynsassistenterne

Kursusdag for tilsynsassistenterne

28. april 2016

I Kongsvang er uddannelse og kompetenceudvikling en mærkesag, da vi ønsker at give vores medarbejdere det bedst mulige udgangspunkt for at blive en succes i deres arbejde og samtidig udnytte deres potentialer bedst muligt.

Fælles forståelse

Derfor er der også fart over feltet i Kongsvang Academy, hvor et nyt introducerende kursusmodul for servicemedarbejdere bl.a. er på trapperne. I denne anledning havde vi den 28. april glæden af at have huset fuld af en flok engagerede tilsynsassistenter til en fælles kursusdag i vores uddannelsesafdeling. For at klæde dem godt på og skabe et fælles fundament for arbejdet ude praksis, var formålet med dagen at give dem et godt indblik i den introduktion, servicemedarbejderne fremadrettet vil modtage i vores uddannelsesafdeling.

En engageret flok

Motivationen var i top - og det var dejligt at se, at modulet blev taget imod med stor interesse, faglig nysgerrighed og en masse gode input fra tilsynsassistenterne. Så nu ser vi meget frem til snart at kunne rulle det ud for vores servicemedarbejdere. Da det er vigtigt for os at styrke den en fælles identitet i Kongsvang og opretholde en tæt kobling mellem administration og drift, blev dagen derfor også rundet af med en hyggelig fælles frokost, hvor en stor del af Kongsvangs personale fra både administration og drift var mødt op for at spise sammen med tilsynsassistenterne.

- Tak for en spændende og lærerig kursusdag

IMG 7649IMG 7652

IMG 7656IMG 7662

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden