PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Line på nye rengøringsveje

Line på nye rengøringsveje

Som ny medarbejder i Kongsvang kommer du ud i alle kroge af virksomheden. Det er en fuldstændigt fastlagt del af introduktionsforløbet at du skal forstå alle de forskellige roller og funktioner, der er i spil hver eneste dag. Rengøring er fundamentet for Kongsvang som virksomhed, og det er vigtigt, at alle i administrationen er i kontakt med den virkelighed, der udspiller sig uden for kontoret. I min første uge som kommunikationsmedarbejder i Kongsvang er jeg derfor ikke bare blevet introduceret til mine egne opgaver og umiddelbare samarbejdspartnere. Jeg er også blevet oplært som servicemedarbejder.

Fra papirnusser til hverdagshelt

Torsdag den 4. maj skiftede jeg laptoppen ud med et ID-kort, hoppede i en blå uniform og mødte den 25-årige tilsynsassistent Razvan foran en stor kontorbygning. Jeg fulgte ham i to dage og lærte om dosering, rengøringsteknikker og gulvvask, mens jeg forsøgte at følge med i det imponerende høje tempo. Razvan har fuldstændigt styr på rutinerne og skal samtidig tjekke kvaliteten hos de andre medarbejdere i huset og rette dem ind, når noget ikke lever op til standarden. Det er imponerende arbejde, og jeg tager hatten af for hver eneste medarbejder, som gør en forskel ude hos kunderne. I er for vilde!

På skolebænken

Inden jeg blev prøvet af i marken, gennemgik jeg undervisningsmodulet Servicemedarbejder i Kongsvang Academy. Her lærte vi både om den gode holdning og den rigtige måde at folde klude, og vi fik en overordnet forståelse for Kongsvang som virksomhed. Vi fik forklaret hvilke forventninger der er til virksomhedens medarbejdere, hvordan man forholder sig til kunder og meget, meget andet. Underviser Anne Sofie demonstrerede den korrekte måde at tømme en skraldespand i en kontorbygning: rank ryg, ned i knæ, skift posen og op igen. Hun kaldte det en gratis squat* (dyb knæbøjning, kendt fra fitnesscentret) og vi grinede lidt. Samme aften fik jeg nemt 100 gratis squats mens jeg tømte skraldespande og halsede efter Razvan.

Tak til Razvan for at tage så godt imod mig! Tak fordi du svarede så fint på mine mange spørgsmål og gav mig lige dele sved på panden og øjenåbnende oplevelser.

IMG 0231

IMG 0235

IMG 0241

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden