PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Lisbeths 15-års jubilæum

Lisbeths 15-års jubilæum

Onsdag d. 5. april havde vi i Kongsvang fornøjelsen af, at fejre endnu en 15-års jubilar - nemlig Lisbeth. I Kongsvang er vi altid ekstra stolte, når vi kan fejre en 15-års jubilar, fordi det betyder, at vi har haft en både stabil og loyal medarbejder i Kongsvang-familien i en lang årrække. Derfor er det også ekstra vigtigt for os, at vi fejrer glædelige begivenheder som denne med værdsættelse og forkælelse af vores medarbejdere.

Lisbeth arbejder hos Kongsvang i forbindelse med vores kantine- og cateringaftaler, hvor hun har ansvaret for kantineløsningen hos en af vores private kunder, hvor Lisbeth ligeledes er meget vellidt.

I Kongsvang kender vi Lisbeth som et meget ordentligt menneske, der engagerer sig i sine medarbejdere. Om Lisbeth fortæller vores regionschef, at "uanset hvornår man kommer forbi til en snak, så er man altid velkommen. Dog kan man være sikker på, at Lisbeth ikke står stille, mens vi snakker. Der er altid gang i et eller andet spændende madprojekt eller ny opskrift."

Stort tillykke til Lisbeth med de 15 år i Kongsvang – vi siger mange tak for din store arbejdsindsats og glæder os til mange års godt samarbejde fremadrettet.

Lisbeth

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden