PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Med serviceleder Nickie på farten

En tjekket tjek-op-dag i driften

I Kongsvang er der et særligt værdisæt, som har formet mig og mine første uger som nyansat kontormus i HR-afdelingen. Grundtanken er, at du som ny medarbejder nødvendigvis skal kende til og prøve kræfter med den service, vi sælger – have fingrene i skidtet og ikke blot kloge dig på rengøring placeret ved dit renskurede skrivebord. Derfor mødtes jeg, Line, den 23. februar 2017 med serviceleder, Nickie, der hver måned aflægger visit hos de kunder, hun er ansvarlig for. Her foretager hun et grundigt kvalitetstjek af den rengøring, der er fundamentet for Kongsvang som virksomhed, ligesom hun åbent spørger ind til kundetilfredsheden. Er arbejdet udført korrekt efter bogen og alle kunstens regler? Og har den enkelte kunde feedback, som vi kan lære noget af for at blive endnu bedre?

Ris, ros og eventuelle bemærkninger fra kundens side bliver både skrevet bag øret og noteret i en statusrapport med en særlig smiley-ordning. Og hold nu fast, man skal stå tidligt op for at følge med Nickie, der fungerer som det kommunikative bindeled mellem kunder, servicemedarbejdere og assistenter. Det er en svær balancegang, som hun mestrer til punkt og prikke – med en fod i kundens lejr og en fod i rengøringsrummet. Som journalist og kreativt rodehoved er jeg næppe egnet til Nickies job, men dagen på gulvet har givet mig et værdifuldt indblik i hverdagen som serviceleder.

Derfor vil jeg gerne takke Nickie for en tjekket tjek-op-dag, hvor vi i skinnende dagslys har sat flueben ved kvaliteten af Kongsvangs rengøring. Det synes jeg godt, vi alle sammen kan være stolte af. 

Billede 2

Billede 1

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden