PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Nye veje i kommunikationen

Nyt intranet medarbejdere

16. februar 2015

I januar tog vi i Kongsvang ikke blot hul på et nyt år, men også et nyt projekt, som kommer til at ændre den måde, vi internt i virksomheden kommunikerer med hinanden på.

”Vi har besluttet at lave et intranet, som skal være relevant for alle medarbejdergrupper – og fungere som et aktivt og brugbart værktøj i alles hverdag. Det vil være med til at binde os alle tættere sammen og give vores medarbejdere en nemmere og mere gennemskuelig hverdag,” fortæller direktør Christina Nyhus.

Workshops med medarbejdere

For at sikre succesen ned igennem organisationen blev projektet skudt i gang med to workshopdage, hvor repræsentanter for alle medarbejdergrupper deltog. Dagene bød på masser af ideer, drivkraft og engagement i projektet, som tegner godt for intranettets fremtid.

Essentielt behov

”Det er længe siden, jeg har forestået en workshop med så dedikerede medarbejdere. Det vidner om, at ledelsen har ramt ned i et essentielt behov med dette projekt,” siger Morten Najbjerg fra virksomheden InnovationLab, som er hyret til at udvikle platformen for Kongsvang.

Den nye platform forventes at blive lanceret i dens første udgave til sommeren 2015. 

IMG_1683IMG_1685IMG_1759 (1)

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden