PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Nyt hold driftsaspiranter

Velkommen til Kongsvangs 3. generation af driftsaspiranter.

27. oktober 2014

Det er med stor glæde, at Kongsvang i oktober 2014 kunne starte endnu et nyt hold driftsaspiranter.

1. oktober startede et nyt hold på Kongsvangs Driftsaspirantuddannelse. Der er tale om Alex, Mihaela og Sylwia, der alle bytter deres tidligere stilling som servicemedarbejder og tilsynsassistent ud med en fremtid som driftsaspirant – og kommende arbejdsleder. I

Kongsvang tror vi på, at vi blandt andet gennem uddannelse kan skabe rammerne for en sund virksomhed, positiv medarbejderkultur samt højne kvaliteten af vores kerneydelser.  

1-årigt uddannelsesforløb

Når man bliver driftsaspirant i Kongsvang, gennemgår man et knap 1-årig intern uddannelsesforløb. Gennem uddannelsens forskellige faser opnår aspiranterne kompetencer til at forstå og drive ledelse i Kongsvang som arbejdsleder. I løbet af uddannelsen modtager aspiranterne undervisning i de fagtekniske områder af servicebranchen (rengøring, midler og metoder), de præsenteres for forskellige værktøjer til praktisering af god ledelse samt der sættes fokus på vigtigheden af medarbejderpleje og en værdifuld kundekontakt.

Klædt på til at løse opgaven 

Alt i alt kommer aspiranterne hele vejen omkring arbejdslederfunktionen, og bliver klædt på til at løse deres ledelsesmæssige opgave ’by the book’ – og med øje for den enkelte medarbejder og kunde i Kongsvang.

Vi vil i Kongsvang ønske vores tre nye aspiranter held og lykke med deres uddannelse.

 IMG_3471

 

 

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden