PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Nyuddannet driftaspirant

Fra ælling til svane!

3. juni 2015

Fra 1. juli kan Sylwia Butowska kalde sig arbejdsleder efter en flot afsluttende eksamen på Kongsvangs egen driftsaspirantuddannelse.

Efter ét års hårdt arbejde på driftaspirantuddannelsen er Sylwia Butowska nu klar til at påtage sig rollen som arbejdsleder.

”Jeg har været så heldig at have dig som min trofaste, hårdtarbejdende og viljestærke elev på driftsaspirantuddannelsen - og det har været dejligt at følge din udvikling og den rejse, du har været på gennem det sidste år.," indledte HR-og Uddannelseskonsulent Rikke Eriksen sin tale til Sylwia og fortsatte:

"Du har virkelig udviklet dig fra at være en stille og lidt usikker ælling til en selvsikker og stærk svane - jeg er meget stolt af dig, Sylwia!"

Imponeret distriktchef

Også distriktchef Kenneth L. Andersen, som nu får Sylwia i sin flok af arbejdsledere, havde et par ord med på vejen til hende:

"Du har imponeret mig meget, og jeg har stor respekt for din ordentlighed, flid og omsorg for dine medarbejdere."

Sikker på succes

Direktør Christina Nyhus beskrev i sin tale øjeblikket, da hun blev sikker på, at Sylwia ville få stor succes som mellemleder:

"Vi sad til et møde her for et par måneder siden - og meget insisterende sagde du til mig, at du gerne ville have mere ansvar. At du hungerede efter ansvar og at få lov til at køre tingene på din måde. I det øjeblik blev jeg 100% sikker på, at du ville blive en fantastisk leder og få stor succes som arbejdsleder!," beskrev Christina.

Vellidt kollega

Derudover var der taler fra kollegaer, samt champagne og pindemadder, og Sylwia blev ønsket tillykke af sine nye kollegaer, som glæder sig til at have Sylwia fuldtids med på holdet.

Endnu engang skal der fra Kongsvang lyde et kæmpe tillykke til Sylwia med uddannelsen og jobbet som arbejdsleder - vi er alle stolte af dig!

Thumb _IMG_2112_1024Thumb _IMG_2089_1024Thumb _IMG_2107_1024Thumb _IMG_2094_1024Thumb _IMG_2099_1024Thumb _IMG_2125_1024Thumb _IMG_2142_1024Thumb _IMG_2145_1024

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden