PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Oktobers Jubilæer

Stort tillykke!

I oktober måned havde vi fornøjelsen af at fejre hele syv Kongsvang-jubilæer. Tak for indsatsen og stort tillykke!

 

Dorthe Therese Andersen - 5. års jubilæum

Serviceleder Leena fortæller om Dorthe: "Dorthe tager stort ejerskab af sit arbejde, med rigtig pænt resultat til følge!" 

Dorthe skrev, taknemmelig for gaven: "Den er så fin, og et dejligt minde. Tak for jeres måde at være på i Kongsvang, og for at få jeres medarbejdere til at føle sig værdsat!"

Dorthe Med Gaven Kopi

  

Ana-Maria Simon og Csaba-Janos Simon - 5. års jubilæum

Serviceleder Viorica siger om Ana-Maria og Csaba: "Ana-Maria og Csaba gør et kæmpe arbejde for, at vores kunde bliver passet og plejet, for at skabe et godt samarbejde og en god kommunikation. Jeg er utrolig glad for at have så engagerede medarbejdere. Hvis jeg skal beskrive dem med få ord, vil jeg sige, at de har Kongsvang DNA. Det er dejligt, at have dem med på Kongsvang-teamet. En stor tak skal derfor lyde til dem."

 Csabi Og Ana Maria Kopi

 

Allan Torp - 10. års jubilæum

Serviceleder Elisabeth fortæller om Allan: "Allan er en super dygtig og fleksibel medarbejder, som har en fantastisk relation med kunderne. Leverer altid topkvalitet."

Allan

 

Florin Ioan Olariu - 5. års jubilæum

Serviceleder Benita siger om Florin: "Florin er en rigtig god medarbejder. Og han er altid klar til at give en hjælpende hånd, når det brænder på".

Florin2 Kopi  

Laura-Maria Fechete - 5. års jubilæum

Serviceleder Benita fortæller om Laura: "Laura er altid smilende, sød, ærlig og ikke mindst stabil. Jeg er glad for at have hende som en del af mit team"

Laura Fechete 

 

Aida Krupic - 5. års jubilæum

Serviceleder Dorte siger om Aida: "Hun er en alletiders medarbejder, meget stabil og dygtig til sit arbejde!"

Aida Krupic

 

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden