PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Orientering og en helt særlig fødselar

Stort tillykke til Kongsvang med de 18 år!

16. september 2016

Her i september var det endnu engang tid til Kongsvang Orientering. Det var dog ikke hvilken som helst orientering - Kongsvang kunne nemlig fejre sin 18 års fødselsdag! 

Julestemningen breder sig så småt 

Dagens program bød derudover også på en opsamling af årets DHL-løb, samt information om dette års juletræsfester. Juletræsfesterne i Kongsvang er en fantastisk anledning for ledelsen, mellemledere og dele af administrationen til at komme rundt og hilse på alle vores dygtige medarbejdere – hverdagens helte - og deres familier. Dette år besøger vi ikke mindre end fem forskellige steder på Fyn og Jylland; nemlig Viborg, Varde, Middelfart, Aalborg og naturligvis Aarhus 

Den første weekend i december kommer dermed til at emme af julehygge, julebanko, dans og sang om juletræet og ikke mindst julegaverSå selvom der stadig er lidt tid til, er vi så småt begyndt at dele invitationer ud og vi ser allerede nu frem til at gentage succesen fra tidligere år. 

Fejring af Kongsvang og de gode fortællinger 

Inden orienteringen var omme, blev der blandt andet også tid til et par gode hverdagsfortællinger og succeshistorier fra driften, som gav inspiration og god energi at arbejde videre på.  

Og hvad kunne være mere passende, oven på dette, end at slutte af med at fejre Kongsvangs 18 års fødselsdag på ægte Kongsvang-manér og med en flot kage som Christina og Jørgen sammen pustede lysene ud på.

 - Mon ikke det var med ønske om, at de gode fortællinger skal fortsætter mange år endnu? :-) Et stort tillykke skal i hvert fald lyde til Christina og Jørgen - og til os alle sammen - med vores 18-årige fødselar, Kongsvang.

Ja

Jada

Jadada

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden