PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Salgschef på toppen

5 års jubilæum hos Kongsvang

4. marts 2015

Ronnie Friischman har netop rundet de 5 år som salgschef hos Kongsvang. Det blev fejret med taler, ølsmagning og festlige indslag fredag d. 27. februar.

Ronnie har udfyldt stillingen som salgschef i Kongsvang, siden 1. marts 2010 og har sammen med resten af ledergruppen været med til at sætte nye mål for virksomhedens vækst og økonomiske satsninger.

En gave for Kongsvang

“Du er en gave for Kongsvang,” indledte direktør Christina Nyhus sin tale til Ronnie og fortsatte:

“Du er en fantastisk sparring for mig og dine øvrige kollegaer i ledergruppen, og du er utroligt vellidt af alle - både medarbejdere og kunder.”

Indbegrebet af Kongsvang DNA

“Du er indbegrebet af vores værdisæt og Kongsvang DNA. Kunder og kollegaer bliver behandlet ordentligt, og du tager ansvar for et godt samarbejde og et sundt arbejdsmiljø. Du er åben og ærlig og er derigennem med til at drive Kongsvang fremad.

Du er passioneret omkring at stå i spidsen sammen med resten af ledergruppen om at lede vores medarbejdere med nærvær og opmærksomhed. Og ikke mindst søger du hver dag at skabe grundlaget for et værdifuldt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere,” beskrev Christina Nyhus Ronnies rolle i Kongsvang.

Del af et stærkt team

Ronnie selv takkede alle fremmødte for deltagelsen og understregede, at han blot er en del af et stærkt team:

“Jeg kan ikke gøre det, jeg gør hver dag - nemlig at sælge vores ydelser - uden jer bag mig. Jeg ved, at jeg kan sidde overfor en kunde og sælge en fantastisk ydelse, fordi jeg har alle jer i ryggen til at sikre, at det også er den oplevelse, kunden får,” fremhævede Ronnie i sin tale.

IMG_1930IMG_1933IMG_1978IMG_1977IMG_1946

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden