PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Succesfuld danskundervisning fortsætter i 2017

Succesfuld danskundervisning fortsætter i 2017

Fredag d. 10. marts var en rigtig dejlig dag her på Kongsvang kontoret. Vi kunne nemlig ønske 16 af vores mellemledere tillykke med deres beståede dansk eksamener.

I slutningen af september 2016 startede vi endnu 2 danskhold op, hvor nogle af virksomhedens mellemledere deltog. Disse to hold var i starten af februar til eksamen, hvor alle de deltagende mellemledere bestod. Dette skulle selvfølgelig fejres med overrækkelse af diplomer og kagespisning sammen med medarbejdere og Karin, vores danskunderviser, som vi samarbejder med gennem FO Aarhus.

Mellemlederne udtrykker også selv, at danskundervisningen har styrket dem. En af dem fortæller, at den tydelige relation mellem indholdet i undervisningen og det, de rent faktisk står og har brug for i deres arbejde, har gjort dem bedre til at kommunikere på mange fronter - både skriftlig og mundtligt. "Undervisningen har hele tiden været et trygt læringsmiljø, hvor det var okay at begå fejl. Karin har været så god til at tage hånd om vores udfordringer og blive ved med at øve med os, så det har helt sikkert gjort, at vi nu er endnu bedre til at kommunikere klart og tydeligt i vores arbejde" udtaler en af mellemlederne.

Der er ingen tvivl om, at danskundervisningen er en succes, som både vores medarbejdere har glæde af, og som vi, som virksomhed, også har set stor værdi i. Derfor har vi valgt at fortsætte undervisningen og udvide den til flere hold.

Vi glæder os rigtig meget til at følge udviklingen af danskundervisningen i Kongsvang regi - og vi glæder os over, at vores medarbejdere går til udfordringen med lyst til at lære nyt!

Fullsizerender 24

Fullsizerender 35

IMG 8125

IMG 8139

IMG 8142

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden