PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Teambuilding i Øst

En ordentlig ryste-sammen-tur

Den 13. og 14. september kom mellemleder-teamet i region Østjylland i dén grad ud af huset og ud af de vante omgivelser. Serviceleder Margaret vandt en teambuilding-tur i forbindelse med sin Cool DNA-pris tidligere på året. Og nu kom dagen endelig, hvor den skulle føres ud i livet.  

Holdet blev ført gennem en lang række udfordringer, som de skulle løse sammen. ”Det var sjovt, men vi lærte også en masse om kommunikation og samarbejde,” fortalte de, da de kom hjem igen. Når man skal instruer hinanden for sammen at komme over fiktivt vand, så lærer man eksempelvis meget om at være klar og tydelig i sin tale. Og når man skal bygge et tårn af pinde og skumfiduser, ja så lærer man at den simple løsning somme tider er den bedste.  

”Vi skal være mere præcise, ellers lykkes vi ikke.” Og det gælder i høj grad også i den daglige ledelse af medarbejderne i driften.  

Overleveringen af turens begivenheder tog dog pusten fra Kongsvangs HR Chef, da serviceleder Bart var tilbage på kontoret: ”Martha, vi har sgu mistet Nickie. Hun faldt i vandet!” Han undlod at fortælle, at det ikke var rigtigt vand, men blot en del af øvelserne.

Thumb IMG 0168 1024

Thumb IMG 0174 1024Thumb IMG 0189 1024

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden