PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Tillykke til en 5-års jubilar

En positiv og vellidt medarbejder

Den 30. august havde vi fornøjelsen af at fejre vores dygtige kvalitetsassistent, Mirabela, der havde 5-års jubilæum i Kongsvang lige før sommerferien. 

Mirabela blev fejret på hovedkontoret i Åbyhøj, hvor ledere, kollegaer og familie var mødt op for at fejre hende. Der blev serveret tapas for de mange fremmødte, og en stor othellolagkage blev også delt under kollegial hygge. 

Mirabela modtog en buket blomster og en gave fra Kongsvang, og hendes serviceleder, Bart, holdt en rosende tale. Her lagde han særlig vægt på Mirabelas gode samarbejdsevner med bl.a. kunden, som er meget tilfreds med hendes arbejde, og som giver udtryk for at savne hende, når hun holder ferie. Også Mirabelas kollegaer savner hende, når hun er væk, fordi hendes ukuelige positivitet og gå-på-mod smitter af på alle andre, og hendes store empati betyder, at alle føler sig godt tilpas i hendes selskab. 

Vi ønsker dig stort tillykke med jubilæet, Mirabela! Og vi håber på, at vi får fornøjelsen af at fejre dig som jubilar i mange år frem.

IMG 5003

IMG 5015

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden