PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

En 5-års jubilarer gjort af ægte Kongsvang DNA

Kongsvang-ambassadør

Onsdag den 30. november havde vi fornøjelsen af, at fejre et kært medlem af Kongsvang-familien - nemlig Margaret Anne Stefanska, i anledning af hendes 5-års jubilæer. Der var derfor fuldt hus på Klamsagervej, hvor familie og kollegaer var inviteret på en lækker tapasanretning og kage krydret med fine gaver, blomster og et par flotte og vedkommende taler fra hhv. Direktør, Christina, og Distriktschef, Jacob.

Ny Margaret

En sej kvinde

Christina indledte med, at ønske stort tillykke - og fortalte derefter om Margarets vej fra servicemedarbejdere og til dér, hvor hun er den dag i dag - Serviceleder - ”Du er et levende bevis på succesen af Kongsvang driftsaspirantuddannelse” konkluderede hun. ”Du er en sej kvinder - og du er dygtig til det, du laver - der er ingen over, ingen under og ingen ved siden af dig! I alt, hvad du gør, bekræfter du, at du er Kongsvang-ambassadører og er gjort af ægte Kongsvang DNA.” sluttede en stolt og smilende Christina af.

Jacob tilsluttede sig Christina og gav udtryk for sin store beundring for Margarets arbejde. "Du tager ansvar og går forrest for dine medarbejdere." forklarede han og lagde vægt på Margarets evne til at skabe det værdifulde samarbejde med både kunder og medarbejdere gennem hendes professionelle adfærd og stærke kommunikation.

En rørt Margaret takkede mange gange, ”Jeg vil bare sige, at jeg elsker mit job. Tusind tak alle sammen!”.

- Det er en fornøjelse at have en så kompetent, vellidt og sej medarbejder/kollega som en del af Kongsvang- familien. Tak fordi du er, som du er - og endnu engang tillykke.

Margaret

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden