PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

To jubilarer - Robert og Joachim

To jubilarer - Robert og Joachim

Onsdag d. 19. april var det endnu en gang tid til at fejre to 5-års jubilarer. Denne gang var det Robert og Joachim, der begge arbejder i vores sydlige region. 

Robert har arbejdet hos Kongsvang de seneste 5 år. Han er meget vellidt blandt både sine kollegaer og hos vores kunde på arbejdspladsen. Roberts serviceleder Pia fortæller, at han altid er på pletten - særligt, hvis der er behov for ekstra hjælp eller specifikke serviceydelser i ferieperioder.

Joachim har også arbejdet hos os i en lang årrække og er ligeledes meget vellidt af kollegaer og vores kunde. Joachim arbejder som tilsynsassistent - og har derfor et tæt samarbejde med vores kunde. Joachim er også ham vi ringer til, hvis vi oplever udfordringer med vores gulvvaskemaskiner – han kan nemlig lige fortælle, hvilke reservedele, der mangler og hvordan det kan ordnes. Der er altid et smil på læben og hjælp at finde, når man besøger Joachim, siger serviceleder Pia.

De to jubilarer blev fejret med smørrebrød - og havde en rigtig hyggelig dag med deres kollegaer og deres nærmeste ledere.

Vi vil gerne i Kongsvang sige mange tak for jeres værdifulde og loyale indsats - og vi ser frem til mange års godt samarbejde fremover!

Trala

Trada

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden