PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Tredobbelt tillykke

Der skal lyde et tredobbelt tillykke til Jonas...

...der nu både kan bryste sig med titlen 'kontoruddannet med speciale i administration', optagelse på datamatikeruddannelsen, samt et nyt kapitel som studiemedhjælper i Kongsvang. Vi er stolte af og glade for, at vi ovenpå de to års veloverstået elevtid, fortsat kan følge og være en del af Jonas' udvikling.

”Jonas er utrolig ansvarsbevist og har med snilde udført og varetaget opgaver, som har gjort ham til en uundværlig del af huset i hans elevtid. Vi er taknemmelige for, at vi ikke skal sige helt farvel til ham endnu – men hvis vi en dag skal, så er det med stolthed og god samvittighed at vi sender ham godt videre. Jonas er nemlig et pragteksemplar af en medarbejder og en god kollega, med solid erfaring i rygsækken." fortæller Annette, administrationschef i Kongsvang.

Uddannelse og udvikling er en central del af Kongsvangs DNA. Derfor er det også vigtigt for os, uanset om vi har elever eller praktikanter, at gøre det ordentligt, og giver dem ansvar og rum til at udvikle sig både personligt og fagligt, som hele mennesker. 

"Jeg har under min elevtid i Kongsvang fået mulighed for at lære og tage ansvar fra dag et. Og jeg har haft det godt, men rare kollegaer, som alle har været hjælpsomme og bidraget til et godt samarbejde. Jeg føler, at der er blevet taget godt hånd om mig hele vejen igennem min elevtid og at jeg samtidig har fået de udfordringer, der skulle til for, at jeg har kunne udvikle mig som jeg har. Det er fedt med muligheden for studiejobbet, fordi det giver mig muligheden for, stadig at være en del af erhvervslivet og koble teori til praksis." fortæller en glad Jonas.

Jonas giver faklen videre til Jesper, som netop er startet som kontorelev. Vi er glade for at Jesper, trods stor passion for computerspillet Counter-Strike, har valgt at satse på en karriere i Kongsvang i stedet for en plads på Astralis-holdet ;-) Sammen skal vi sørge for at Jesper får en spændende og udfordrende elevtid og kommer over målstregen med erfaring til den helt store guldmedalje. 

Jonas Og Annette

File 1 (2)

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden