PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Praktikant hos Kongsvang

Uddannelsesvidenskaber i praktik i Kongsvang

2. maj 2016

I Kongsvang bød vi d. 2. maj varmt velkommen til Karina, som de næste 4 måneder skal være hos os i vores HR afdeling. Karina har en bachelor i Uddannelsesvidenskab ved Aarhus Universitet og har siden hen ledt efter en mulighed for at udfordre sine uddannelsesvidenskabelige kompetencer og viden, inden hun starter på kandidatuddannesen i Læring og Forandringsprocesser til efteråret.

Karina er startet op i en virksomhedspraktik i samarbejde med Jobcenter Aarhus, hvilket vi ser som en rigtig spændende mulighed for at få ny viden ind i virksomheden, samt skabe nye meningsfulde relationer til arbejdsmarkedet.

Fart over feltet fra start af

Karina blev allerede i sin første uge introduceret til det, der her hos Kongsvang, får hjulene til at køre rundt – nemlig driften og de mennesker, der for os, er hverdagens helte - og hver dag leverer et serviceminded stykke arbejde ude hos vores kunder. Karina var i den forbindelse på arbejde med både servicemedarbejdere og tilsynsassistenter. Dette er en del af det introduktionsforløb, som alle vores nye medarbejdere er igennem, når de starter her i Kongsvang. Vi mener, det er vigtigt at få en grundlæggende forståelse for, hvordan virksomheden fungerer både administrativt og driftsmæssigt i det daglige.

Om denne oplevelse fortæller Karina, at ”Det var en virkelig god oplevelse at møde Kamila og Gabriela - og opleve, hvordan deres arbejdsopgaver ser ud i det daglige. Det er mit klare indtryk, at en introduktion som denne er med til at mindske distancen mellem ledelsen på kontoret og medarbejderne i driften - og det er især vigtigt her i Kongsvang, hvor gensidig respekt, forståelse og ansvar for hinanden er vigtige værdier.”

Opgaver, der giver mening

Karina skal i løbet af de næste 4 måneder være med til at undervise på Kongsvangs nye undervisningsmodul henvendt mod vores servicemedarbejdere, bidrage til udvikling af andre undervisningsmoduler henvendt mod andre af vores medarbejdere, samt arbejde med andre HR-relaterede opgaver. Karina er allerede i fuld gang med opgaverne, fordi vi her i Kongsvang tror på, at vores medarbejdere skal udfordres og udvikles på en meningsfuld måde for, at skabe et værdifuldt samarbejde. Karina er også selv glad for at komme i gang og fortæller, at ”det betyder rigtig meget, at jeg allerede på nuværende tidspunkt får lov at arbejde selvstændigt med de interessante opgaver og vigtigst af alt, så giver arbejdet mening, fordi det er så praksisnært og med øje for det, der er vigtigt i Kongsvang – at forsøge at gøre hverdagen bedre for alle de medarbejdere, der hver dag skal møde vores kunder med et smil på læben.”

Vi byder endnu en gang velkommen til Karina her i Kongsvang - og glæder os meget til at opleve, hvordan hendes uddannelsesvidenskabelige kompetencer og viden kan bidrage til vores virksomhed og kultur.

Hvis du selv er interesseret i, at høre om mulighederne for virksomhedspraktik, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgninger til vores HR afdelings mail hr@kongsvang.net.

IMG 7113 Sh

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden