PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Værdifuld jubilar

Værdifuld jubilar

19. november 2015

Gennem sine 5 år hos Kongsvang Rengøringsservice A/S har Dorthe Cramer fungeret som en afholdt og værdifuld medarbejder, kollega og samarbejdspartner hos Energi Midt i Silkeborg.

De sidste 3 har hun endvidere med kyndig og professionel hånd varetaget tilsynet hos kunden med stor tilfredshed fra alle parter.

Altid venlig og ærlig

"Du er en meget værdifuld medarbejder for mig," indledte arbejdsleder Blue Kjærsgaard sin tale til Dorthe. 

"Du er altid venlig. Du er meget ærlig - og du har lært mig rigtig meget! Husk, at jeg altid er der til at hjælpe, hvis du har brug for mig - min tlf. er altid åben," fortsatte Blue.

God læremester

Driftskonsulent Irina Breizei havde også et par ord, hun gerne ville sige til Dorthe:

"Da jeg startede hos Kongsvang for efterhånden mange år siden, arbejdede jeg sammen med dig. Og du lærte mig rigtig meget - du tog dig bl.a. tid til at øve dansk med mig, hvilket jeg i dag er meget taknemmelig for. Du gav mig en god start på min karriere hos Kongsvang - og for det vil jeg gerne sig mange tak," lød det fra Irina.

Glad for chokolade

Jubilæet bød ud over taler på god frokost og hyggeligt samvær med Kongsvangs ledelse og kollegaerne fra Energi Midt, hvis gave til jubilaren ramte plet:

"Nææ, det er chokolade - I ved, hvor sliksyg jeg er! Tusind tak," lød det glædestrålende fra Dorthe, da hun pakkede to æsker chokolade ud.

Lidt glædetårer

Også en repræsentant fra Energi Midt var inviteret og havde både gave og kort med til Dorthe.

"Nu står der ikke noget, som får mig til at græde, vel?," spurgte Dorthe, inden hun læste kortet, hvorefter hun kunne konstatere:

"Jo, lidt tårer fremkaldte det da - tusind tak!"

Ydmyg jubilar

Endelig blev det Dorthes tur til at sige et par ord til de fremmødte:

"Jeg er egentlig ikke så meget for al den her opmærksomhed - men jeg er meget glad og rørt," afrundede hun en god dag, hvor hun selv for en gangs skyld var 100% i centrum.

 

I Kongsvang Rengøringsservice sætter vi stor pris på Dorthe Cramer som medarbejder og alt det, hun bidrager med til vores virksomhed.

Der skal derfor lyde endnu et stort tillykke fra alle i Kongsvang til Dorthe - vi ser frem til mange gode år sammen fremover!

IMG_2345IMG_2357IMG_2367IMG_2381

 

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden