PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Velkommen til Helle og John

Velkommen til Helle og John

Den 3. november kunne vi hilse på to nye medarbejdere, som skal hjælpe med at gøre Kongsvang endnu stærkere. Det skete i forbindelse med en ekstra-stor fælles morgenmad denne fredag, hvor mange var mødt ind på kontoret i Åbyhøj. 

Vi sagde hej til Helle, som er startet som serviceleder i Kongsvang. Hun kommer med masser af erfaring fra branchen, og hun er allerede i fuld gang med at skabe værdi for vores kunder og samtidig lære hendes mange, nye kolleger og medarbejdere at kende. Helle fik varme velkomstord fra Regionschef Dorthe og en duftende buket blomster. 

Direktør og indehaver, Jørgen, bød derefter velkommen til vores nye, praktiske problemknuser, John. John er skarp til teknik, udstyr og reparationer, og han kommer således til at tage sig kærligt af maskiner - især støvsugere, når der er behov for dette. Han har allerede vist sig at være en stor gevinst for driften. 

Velkommen til jer begge! Vi glæder os til at stifte endnu bedre bekendtskab med jer og få et rigtigt stærkt samarbejde op at køre.

IMG 0966

IMG 1100

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden