PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Velkommen til nye medarbejdere

Uddannelse og velkomst for nye medarbejdere

25. september 2014

Kontoret var onsdag d. 24. september fyldt med 50 nye og glade medarbejdere, som blev budt velkommen til Kongsvang-familien.

Eftermiddagen bød på undervisning i både rengøringskemi og Kongsvangs DNA – og alle nye medarbejdere fik en snak med deres nye arbejdsleder og en gennemgang af kontrakten.

Essentielt med en god opstart

”Det er essentielt for os, at vi får en god opstart. I skal alle arbejde på vores nye kontrakt med Aarhus Kommune, hvor vi overtager rengøringen på 12 folkeskoler,”, fortalte distriktschef Johan Dalegaard i sin velkomst til de fremmødte og fortsatte:

”Vi ønsker, at både I og vores kunder har en god arbejdsdag hver dag! Det betyder også, at vi alle bruger rigtig mange timer på at give jer den bedst mulige introduktion og de mest optimale rammer for at udføre jeres arbejde.”

Tillid og ordentlighed er nøgleord

Johan Dalegaard lagde heller ikke skjul på, hvad der er vigtigst for ham i forhold til sine medarbejdere:

”For mig er det vigtigt, at vi kan stole på hinanden – og at vi behandler jer ordentligt! Vi vil gerne beholde jer så længe som muligt som medarbejdere – derfor er ærlighed, åbenhed og tillid værdier, vi lægger stor vægt på”, afsluttede distriktschefen.

Kongsvang overtager kontrakten på de 12 folkeskoler i Aarhus d. 1. oktober 2014.

IMG_0859IMG_0860IMG_0861

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden