PASSIONERET LEDERSKAB
ÅBENHED OG ÆRLIGHED

Vellykket start for nye driftsaspiranter

Nye driftsaspiranter har bestået deres første eksaminer

18. december, 2014

De nye driftsaspiranter, Alex, Sylwia og Mihaela, har nu gennemført og bestået fase A og fase B i Kongsvangs interne driftsaspirantuddannelse. Det har været to måneder med masser af hårdt arbejde og spændende undervisning.

I fase A har driftsaspiranterne modtaget grundig undervisning i kemi, gulvmaskiner, arbejdsplaner og arbejdsmetoder.  De har løbende deltaget i adskillige øvelser ude blandt kunderne, hvilket har givet dem en god ballast i forhold til at varetage rengøringsopgaven.

I fase B er driftsaspiranterne blevet undervist i instruktion og kvalitetsopfølgning. Undervisningen har vekslet mellem teori og praksis, hvor Alex, Sylwia og Mihaela dels er blevet undervist på kontoret i Aarhus, og dels selv har været ude og instruere nye medarbejdere i at varetage rengøringsfunktionen.

Engagerede driftsaspiranter

Alex, Sylwia og Mihaela har alle udvist et stort videbegær i forhold til at blive dygtige instruktører i rengøring. At instruktionen til rengøringsopgaven er korrekt og overbliksgivende for den enkelte assistent er et vigtigt faktum. Både i forhold til  kvaliteten af rengøringen, men også i forhold til den enkeltes arbejdsmiljø. Og det har driftsaspiranterne i den grad forstået.

I Kongsvang ønsker vi derfor vores tre driftsaspiranter stor tillykke med de beståede eksaminer.

Driftsaspiranterne går nu en velfortjent juleferie i møde. Derefter venter en spændende tid med opstart af kunder i det nye år.

 

Læs mere

Læs mere om Kongsvangs DNA her...

Flere nyheder

Klik for at komme tilbage til nyhedsforsiden