Kongsvang

Kongsvangs Olympiske Lege 2021

Kongsvang OL 2021

Der blev kæmpet bravt med strategi, teamspirit og højt humør

Kongsvang OL 2021
Det krævede både hurtige ben og hurtige hænder at få bygget det højeste tårn af skumfiduser og spaghetti. Både humør og Eiffel-tårn ambitionerne var høje!

En dag med olympiske lege og højt humør

Efter et langt år med corona-afstand og pandemi, var det tiltrængt med en dag i kollegaernes selskab.

Heldigvis var det begyndende efterårsvejr på vores side da vi trak i firmaløbetøjet og kastede os ud i en dag med OL tema. Dagen bød på holdinddeling og 4 skarpe discipliner hvor både krop og hjerner blev sat i sving. Rygterne vil at dommerne var både hårde, men uretfærdige – så der måtte kæmpes bravt for point! Og kæmpet, det blev der!

Både humør og Eiffel-tårn ambitionerne var høje

Rom blev ikke bygget på én dag, det gjorde vores spaghetti/skumfidus tårne til gengæld. Det gjaldt om både at kunne løbe hurtigt og være ferm på fingrene når skumfiduser og spaghetti skulle gå op i en højere enhed (bogstavelig talt). Hvor mange der blev spist undervejs vides ikke, men deres byggeevner og kreativitet fejlede bestemt ikke noget.

Der var ingen tid at spilde
Viorica var ikke til at stoppe og selv Venci kunne ikke følge med vores speedy gonzale på jagt efter skumfiduser og spaghetti
Hønsefodbold
Det var ikke let at orientere sig, hverken om banen eller bolden, men mål blev der alligevel scoret. Dagens målscorer Marius var næsten ikke til at stoppe

Det gjaldt om at holde øjnene på bolden!

… Hvilket må siges at være lettere sagt end gjort når man skal have plastikkrus på som briller, samtidig med man spiller fodbold. Kønt så det nok ikke ud, men grinemusklerne blev til gengæld trænet gevaldigt. Der blev brugt både beskidte kneb, strategi, takling og snilde til at skaffe mål. Rygter vil at både dommer og deltagere kunne finde på at snyde – men det må vist være falsk rygte!

Minestryger teamwork
Der blev tænkt så det knagede og planlagt strategier til at nå sikkert igennem minefeltet uden at træde på bomberne

Eksplosive strategier og sprængfarlige klæbehjerner

Der blev testet et hav af taktikker i minestryger disciplinen mens fiktive bomber sprang om ørerne på os. Nogle kørte eget løb og forsøgte igen og igen at huske sig til vejen uden bomber, mens andre arbejdede tæt sammen om at vidensdele informationer for at undgå bomberne. Hvert hold havde 7 minutter til hurtigst muligt at komme igennem minefeltet uden at træde på en bombe. Dagens imponerende rekord blev sat af hold 1 som nåede igennem på intet mindre end 1 minut og 20 sekunder!

vandballon katapult
Bartosz havde her indtaget en sikker position og var kampklar til at skyde vandballoner afsted og ramme i kurvene for point

Sigter godt, men rammer skidt

… Det gør Kongsvang ikke tit! I dagens sidste disciplin skulle de i fællesskab skyde med vandballoner i en katapult, som derefter skulle gribes manuelt i pointfelter. Her nåede strategierne igen nye højder og vandballonerne fløj afsted, mens både afskydning og gribeværktøjerne blev justeret. Billederne taler vist for sig selv og viser at når Kongsvangs medarbejdere gør noget så gør de det ordenligt! Der blev sigtet og ramt og der blev løbet, hoppet og kastet sig efter at gribe vandballonerne. Imponerende mange vandballoner blev grebet – der var ikke et øje tørt! Eller var der?

Vandballon disciplin
Bartosz havde her indtaget en sikkerposition og var kampklar til at skyde vandballoner afsted og ramme i kurvene for point
Der var god appetit til den skønneste grillbuffet efter en dag med fysisk aktivitet

Uden mad og drikke, dur helten ikke

Dagen sluttede derfor af med et sandt festmåltid hvor Slagter-riget i Århus stod klar med grillmad og alt hvad det madglade hjerte kunne begære. Da maverne var fyldte var det tid til at kårre dagens vinder som i kan se på billedet nedenunder med deres velfortjente præmie. Holdet fik flest point, og havde igennem dagen både udvist skudsikker teknik, hurtighed, klogskab, taktik, ordentlighed og ikke mindst ægte teamspirit.

Kongsvangs cool DNA
Anette med hendes fuldt fortjente interne ærespris som nyeste medlem af Kongsvangs Cool DNA

Det var ikke kun OL præmier der blev delt ud

For vores allesammens dygtige, engagerede, sjove og skønne Anette fik nemlig overrakt vores interne hædersbevis Cool DNA! med dertilhørende gave, blomster og en fantastisk rammende tale. Anette har nemlig været hos os i flere år, og er et af de mennesker der altid går forrest med en positiv indstilling. Hun har Kongsvangs DNA helt inde under huden og gør altid tingene ordentligt og er altid klar på at give en ekstra hånd. Hun er smilende, ekstremt fagligt dygtig og har styr på tingene. For at det hele ikke bliver for kedeligt er hun desuden altid med på en god prank for at få humøret i top.

Ledelsen var derfor ikke i tvivl om at Anette er en perfekt Kongsvangambassadør og modtager af æresprisen Cool DNA! Anette du er både fagligt og kollegialt super sej og vi elsker at have dig hos os.

Tak for en fantastisk OL dag til jer allesammen

Et kæmpestort tak skal lyde til alle vores medarbejdere der gik ind til dagen med engagement og ja-hat på. Det var en sand fornøjelse at få lov at bruge dagen med jer og se hvordan strategier, kreativitet, styrke og hurtighed gik op i en højere enhed til en anderledes OL dag i det bedste selskab. 

Der var stort set fuldt fremmøde til vores fantastiske OL dag
Der var stort set fuldt fremmøde til vores fantastiske OL dag og hvad er bedre end en dag med verdens bedste kollegaer