Kongsvang

Året med corona er løbet stærkt, men heldigvis løber Mathilde endnu stærkere

Ikke engang en pandemi har kunnet stoppe Mathilde Diekema Jensens viljefaste løb mod målet.

Kongsvang støtter lokalsport, Mathilde

Vi var derfor ikke i tvivl om, endnu en gang at forlænge vores sponsoraftale med Mathilde, her i 2021.

Mage til ukuelig passion og viljestyrke skal man nemlig lede længe efter. Ikke engang en pandemi har kunnet sætte en stopper for Mathildes imponerende resultater i 2020, og vi i Kongsvang er uendeligt stolte over at kunne være hovedsponsor for en så dygtig og ambitiøs lokal elitesportsudøver som hende.

Med 2 x DM Guld og personlige rekorder både på 800m og 1500m er vi ikke i tvivl om at hendes drømmer om OL nok skal blive en realitet – corona eller ej.

Kongsvang sponsorerer Mathilde

Selv fortæller hun om et år med flotte resultater på trods af coronas forhindringer:

”2020 har været et specielt år pga. Corona. Der har været meget få stævner, og jeg har været nødt til at aflyse træningslejr til USA og Kenya. Corona og kulden i Danmark har ikke gjort det nemmere for mine forberedelser, men viljestyrken og motivationen er stadig helt i top til at kæmpe frem mod en god udendørssæson.

På trods af omstændighederne er jeg utrolig stolt af at have gennemført et indendørs dansk mesterskab, hvor jeg vandt 2x DM GULD og satte 2 personlige rekorder på 800 m og 1500 m distancen. Derudover blev jeg i 2020 dansk mester udendørs på 800 m distancen og var samtidig den hurtigste danske pige på 1500 m distancen. Grundformen har aldrig været bedre, og jeg glæder mig til de kommende stævner og mesterskaber.”

For Kongsvang er det vigtigt at være med til at støtte lokalt, og at kunne være med til at give Mathilde en ro og opbakning til at kunne koncentrere sig om løbet på eliteniveau. Mathildes stålfasthed og professionalisme er utroligt inspirerende, og ligesom her i Kongsvang, gør Mathilde ikke noget halvt, men har fokus på resultater og på altid at blive bedre.

Hvis I er blevet nysgerrige på Mathilde og hendes vej mod målet så hop endelig ind og følg hende på Facebook eller Instagram, og giv hende et like eller en opbakkende kommentar med på vejen.