Kongsvang

Tillykke til Kongsvangs marts-jubilarer-2022

Anisora kunne fejre 10 års jubilæum

I marts kunne vi fejre tre jubilæer i Kongsvang - Hurra for det!

Anisora kunne fejre 10 års jubilæum
Serviceleder Natalia overrækker gave og blomster til Anisoara som har været hos os i 10 år

Endnu en måned er gået og marts bød på tre jubilæums fejringer. Servicemedarbejder Anisoara kunne fejre sin 10 års milepæl i Kongsvang, og blev fejret velfortjent af alle hendes kollegaer. Ligeledes havde servicemedarbejder Ioana 10 års jubilæum og skulle bestemt heller ikke snydes for gave og blomster som Serviceleder Vyacheslav kom forbi og overrakte på hendes arbejdsplads. Sidst, men ikke mindst, kunne Mira fejre servicemedarbejder Andrzej som har været hos os i 5 år.

Vi er utrolig taknemmelige for at alle tre medarbejdere hver eneste dag arbejder hårdt og trofast for at levere en ordentlig service til vores kunder. De er uden tvivl hverdagens helte og gør en kæmpe forskel for den service vi som rengøringsfirma tilbyder.

Derfor vil vi sige jer alle tre en stor tak for at blive hos os i så mange år, og stort tillykke med jeres jubilæer. I er super seje alle tre, og vi håber vi kan fejre mange flere milepæle med jer.

Andrzej 5 års jubilæum
Serviceleder Mira var stolt ude og overraske Andrzej med gave og blomster da han har 5 års jubilæum i år.
Ioana kunne fejre 10 års jubilæum
Serviceleder Vyacheslav kunne stolt overrække gave og blomster til servicemedarbejder Ioana på hendes 10 års jubilæum.
Anisora blev fejret af kollegaer
Servicemedarbejder Anisoara blev fejret af kollegaer da hun har 10 års jubilæum i år

Vil du også være en af hverdagens helte og kunne fejre jubilæum hos os? Så se vores ledige stillinger eller søg uopfordret her