Kongsvang

Offentlig

Eliteleverandør til det offentlige

Kongsvang er blandt de 1 % største serviceleverandører til det offentlige område i Danmark, og er flere år i træk udnævnt som certificeret eliteleverandør til det offentlige. Det betyder stor rutine, indgående kendskab og skræddersyede services til kommuner, regioner, statslige- og selvejende institutioner i hele landet.

Vi står for en fleksibel og personlig service, egne uddannede medarbejdere og velfungerende procedurer for alt fra rekruttering og oplæring til veldokumenteret kvalitetssikring, social ansvarlighed og et godt afløser-beredskab.

Servicenormen og det sociale ansvar

Vi arbejder for ordentlige forhold på alle parametre. Det er derfor essentielt for os som serviceleverandør at opfylde Servicenormen og at have aftaler i hus med arbejdsmarkedets parter.

Vi vil levere en bæredygtig service, og vi vil løfte vores sociale ansvar og give mennesker på kanten af arbejdsmarkedet en ny chance. Bl.a. gennem integration og et tæt samarbejde med de kommunale jobcentre.

Hvad siger vores kunder?

Vi vil være 100 % sikre på, at vi hver eneste dag leverer den service, I forventer af os. Og gerne mere. År efter år analyserer et eksternt bureau derfor vores kunders tilfredshed. Og vi er oprigtigt stolte af de tilbagemeldinger, der kommer. Vi scorer 6.1 (ud af 7) for vores evne til at overholde aftaler og levere til tiden.

Vores medarbejdere scorer 6,8 for at være servicemindede, smilende og præsentable. Det betyder alt for os. For vores højeste mål er at understøtte en god dagligdag og et godt og sundt arbejdsmiljø. Og det fortæller vores kunder os, at vi gør.

 

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.