Kongsvang

Selvejende

Fleksibel service og ensartet høj kvalitet

Vi har solid erfaring med at servicere og samarbejde med selvejende institutioner i hele landet. I særdeleshed gymnasier og private skoler. Her sikrer vi en ensartet høj kvalitet og en fleksibel service, som f.eks. imødekommer ferier, eksamensperioder og festlige lejligheder. 

I vil møde en erfaren servicevirksomhed, som forstår jeres rammer og behov, og som – ifølge vores kunder – leverer varen.

Vi har et rigtig godt samarbejde med Kongsvang. Det kører bare. Vi får det, vi har aftalt, og jeg kan stole på, at et ord er et ord. Og så oplever jeg, at der bliver lyttet til os, og at der er meget fleksibilitet og velvillighed til at vende tingene på hovedet, hvis der er brug for det. Vi får altid tingene til at gå op i en højere enhed, så det er rigtig fint

Lars Kirk Jensen, UC Syd

Ensartet høj kvalitet - uden afbrydelser

Vi har faste og gennemprøvede procedurer for hvert eneste trin i samarbejdet med jer, så intet er overladt til tilfældighederne. Alle drejebøger understøtter vores overordnede mål om at give jer en ensartet høj kvalitet. Vores vej dertil handler om en høj prioritering af følgende 4 områder:

Når vi kan levere stabil høj kvalitet hver eneste dag, skyldes det også, at vi har ordentlige forhold for vores medarbejdere. Vi sikrer dem en god overenskomstsikret løn, et godt arbejdsmiljø, relevant uddannelse og opkvalificering samt fravalg af natarbejde, så vi og vores medarbejdere kan få familielivet til at fungere.

Ordentligheden gør, at vi bedre kan rekruttere og holde på vores dygtige medarbejdere, og har meget positiv indflydelse på kvaliteten af den service, vi leverer.

Vores kvalitetssystem er gennemprøvet og velfungerende, og sikrer, at I altid får den lovede kvalitet. Vi arbejder med faste procedurer for medarbejdernes daglige egenkontrol, det stationære tilsyns daglige kvalitetsopfølgning og servicelederens månedlige kvalitetskontrol.

I får 24/7 adgang til digitale oversigter og dokumentation, så I nemt kan følge med. Og er der brug for at vende noget, er vores serviceledere altid enten ude hos jer eller til at få fat på over telefonen. Forekommer der fejl eller mangler, genopretter vi dem om muligt samme dag eller senest næste gang, vi rengør området.

Vi sikrer fra første dag et solidt og kvalificeret beredskab, så vi kan levere en overbevisende håndtering af både planlagt og ikke planlagt fravær. Der vil gennem kontraktperioden være tilknyttet instruktører, som instruerer nye medarbejdere og varetager geninstruktion. 

Er der fravær blandt de fast tilknyttede servicemedarbejdere, skærper vi kvalitetssikringen og udfører kontrol i samtlige lokaler efter endt rengøring.

Vi er kendt i branchen for en flad driftsorganisation og for at prioritere flest ledelsesressourcer. Det betyder, at vores serviceledere har tid til at sikre, at vores udførende medarbejdere modtager god ledelse, så de kan levere en stabil og kontinuerlig kvalitet til den aftalte tid. 

Det betyder også, at vi altid har en god løbende dialog med jer og kan være på forkant, hvis jeres behov ændrer sig.

Tilfredse kunder

Vi vil være 100 % sikre på, at vi dag efter dag leverer den service, I forventer af os. Og gerne mere. År efter år analyserer et eksternt bureau derfor vores kunders tilfredshed. Og vi er temmelig stolte af de tilbagemeldinger, der kommer. Vi scorer 6.1 (ud af 7 mulige) for vores evne til at levere til tiden og overholde aftaler. Og vores medarbejdere scorer 6,8 for at være servicemindede, smilende og præsentable. 

Det betyder alverden for os. For vores højeste mål er at understøtte en god dagligdag og et godt og sundt arbejdsmiljø. Og det har vi vores kunders ord for, at vi gør.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.