Kongsvang

Var du forbi os på jobmesse i Aarhus?

Jobmesse i Århus 2021

23. november var Kongsvang på jobmesse i Aarhus

Jobmesse i Århus 2021
Margaret og Ane stod klar til at svare på spørgsmål og snakke med jobsøgende borgere i centralværkstedet i Aarhus' smukke omgivelser

Et møde med potentielle nye kollegaer

Jobmessen i Aarhus var en dejlig succes, hvor vi fik mødt en masse dygtige og ivrige jobsøgende borgere. I Kongsvang deltager vi ofte i jobmesser og elsker at få muligheden for at møde de jobsøgende og få en god snak om hvordan det er at arbejde hos os.

Mere end bare ansatte – hverdagens helte

I Kongsvang er vores medarbejdere nemlig meget mere end bare ansatte. Hos os er de hverdagens helte som hver dag er med til at gøre en stor forskel for vores kunder rundt om i landet. At gøre rent er nemlig ikke bare et let job som alle kan klare, det kræver overblik, god fysik og selvfølgelig en lyst til at gøre en skinnende forskel for vores kunder.

På messen kunne borgerne derfor høre os fortælle om arbejdet som servicemedarbejder, vores interne karrieremuligheder, vores interne gratis danskundervisning og selvfølgelig løn efter overenskomst og ordnede forhold. Hos Kongsvang gør vi nemlig tingene ordenligt og har stor respekt for vores ansatte.

Bliv en del af hverdagens helte

Nåede du ikke lige forbi messen så bare rolig! Du kan søge job uopfordret hos os i hele landet og se vores stillinger lige her