Kongsvang

Pia Sejr er tilbage i Kongsvang

Ny kundeudviklingschef - Pia Sejr er tilbage i Kongsvang

Efter en afstikker på 5 år, er Pia Sejr nu tilbage i KongsvangEn særdeles dygtig og rutineret medarbejder, som i den grad kender til både branchen og til Kongsvang. 

Pia Sejr er ny kundeudviklingschef i Kongsvang.

Der er ikke meget, Pia Sejr ikke har prøvet i Kongsvang. Titler som oldfrue, serviceleder, planlægningschef og kvalitetschef siger lidt om hendes faglige bredde, og set med Kongsvang-briller er det er da heller ikke hvem som helst, der nu vender tilbage til os. Det er en medarbejder med lidt af en historik i virksomheden. 

Efter en lille afstikker på 5 år er Pia Sejr nu tilbage i Kongsvang, hvor hun var ansat fra 2000 til 2015, og det er med stor glæde, at vi nu kan byde Pia velkommen hjem. Nu som Kongsvangs nye kundeudviklingschef, som vi håber, I vil tage rigtig godt imod.

Gartneren fra Herning

Der er særligt to ting, som overordnet set har kendetegnet Pia Sejrs karriere. Planter og rengøring. Pia er uddannet gartner fra 1982, og faktisk stod der planter på Pias dagsorden helt frem til år 2000, hvor hun startede i Kongsvang. Først var hun væksthusgartner, så leder af et væksthus og i mange år lagerchef i et blomster- og engros-firma. 

Det store brancheskift kom i 2000. “Jeg havde en veninde, som arbejdede i Kongsvang, og selvom jeg ikke kendte meget til branchen, så tror jeg, hun mente, at jeg havde det, der skulle til”, fortæller Pia. 

Det fik veninden helt ret i.

Mulighed for at præge tingene

Pias 15 år i Kongsvang har hun været vidt omkring, hvad arbejdsopgaver angår. Og spørger man hende selv, så har det ikke kun været opgaverne, men i særdeleshed også kulturen, der har gjort Pia og Kongsvang til et godt match. 

Pia Sejr i Kongsvang-skjorten anno 2013.

Jamen man kan roligt sige, at min veninde fik retJeg fandt mig i hvert fald godt til rette i Kongsvang. Ellers havde jeg nok ikke været her i så mange år. Men det er jo også fordi, der var gode muligheder for mig herude. Jeg har prøvet det meste, og jeg har haft mulighed for at påvirke tingene. Derfor er jeg også rigtig glad for at vende tilbage”.

Jeg kan jo se nogle steder, hvor jeg gerne vil sætte mit fodaftryk. Og muligheden for at kunne sætte noget i værk, den tiltaler mig meget. Jeg er praktiker, og kan lide, at der sker noget, så der passer jeg nok ret godt ind i Kongsvang”, fortæller hun. 

Pia startede som kundeudviklingschef 3. august, og er allerede i fuld gang med arbejdet – og naturligvis også med at hilse på gamle bekendtskaber. 

Hjertelig velkommen tilbage, Pia.