Kongsvang

Seje Mathilde Diekema melder klar til DM

Kongsvang støtter fortsat Mathilde Diekema

Denne weekend deltager Mathilde i DM Senior 2022

Kongsvang støtter fortsat Mathilde Diekema
En skarp Mathilde som melder kampklar til 1500m og 1300m forhindring

DM senior 2022 i Aalborg

Mathilde Diekema har vi længe stolte sponsoreret. Vi er derfor næsten lige så spændte på denne weekend som Mathilde må være det. Hun deltager nemlig i DM senior 2022! Lørdag den 25. juni stiller hun nemlig op til både 1500m og 1300m forhindring. Søndag 26. juni slutter hun af med 800m – alle er discipliner som hun efterhånden er både rutineret og dygtig til, og vi er ikke i tvivl om at de andre deltagere skal stå tidligt op for at følge med en fokuseret Mathilde. Se Mathilde i videoen herunder, hvor både brillerne og Mathilde er hurtig!

Optakt til DM

Tidligere på sæsonen har Mathilde deltaget i flere stævner i både Tyskland og England. Søndag 5. juni løb hun 1500m i Rehlingen i Tyskland. Allerede den 8. juni var hun på farten igen, hvor hun løb 1500m i Birmingham i England. Senest vendte hun løbeskoene mod England endnu engang hvor hun løb 1500m i Watford, London i England, hvor hun desværre måtte melde fra grundet sygdom. 

Hep på Mathilde sammen med os!

Hvis du lige nu er lige så spændt på DM og Mathildes præstation, som vi er, så håber vi at du vil finde hende og give hende et like eller motiverende kommentar med på vejen på instagram og facebook.  Medmindre du selvfølgelig tager til Aalborg og følger hende live til DM senior 2022. Uanset så bliver det et løb man ikke vil gå glip af!

Sidder du og bliver rastløs i benene og drømmer om, som Mathilde, en dag at kunne stille op til DM i løb? Så tjek Aarhus 1900 atletik og løb hjemmeside ud. Hvem ved, måske du så en dag kan dyste mod Mathilde i løbedistancerne.