Kongsvang

Facility Management

En skræddersyet og nem serviceløsning

Vi tilbyder jer den tryghed og effektivitet, der ligger i at have én samlet serviceløsning. Hos en virksomhed, som sikrer ordentlighed, god service og høj kvalitet på alle parametre.

Få gavn af de store synergi-fordele, der ligger i, at vi på tværs af services kan tale sammen og koordinere indsatser, så I får den optimale brugerrejse hele vejen rundt. Det giver en kvalitet og en fleksibilitet, som man ellers kun får med en god (og stor) intern serviceafdeling. 

Med Facility-løsning hos Kongsvang får I den gode service, men slipper for den tunge administration.

Facility Management – komplette serviceløsninger i hele DK

Vi tilbyder skræddersyede løsninger på en lang række servicebehov, som går igen hos størstedelen af vores kunder. Det er opgaver, man normalt forbinder med en receptionist, en handy(wo)man, en piccoline, en rengøringsmand, en vinduespudser, en kok, en vagt eller en gartner etc. Men de færreste har så mange forskellige funktioner ansat, og det kan være administrativt tungt at hyre folk udefra, hver gang en ny opgave melder sig.

Det er her vores Facility løsninger kan være den oplagte løsning. Vi kan stille med løsninger på næsten alle tænkelige servicebehov. Lige fra rengøring og reception til vinduespolering, snerydning eller vagtservice. Og uanset hvor mange services I køber hos os, gør vi det nemt og overskueligt for jer. Vi tager hånd om al ledelse, drift og kvalitetssikring, og så får I én primær kontaktperson og én samlet faktura.

Det dækker vores Facility Service over

Vores bredde portefølje af services kan kombineres præcis, som I ønsker det. I er naturligvis velkomne til at give lyd, hvis I vil høre, hvordan vi kan løfte jeres specifikke servicebehov.

Sådan samarbejder vi

Vi er gode til at lytte, og samarbejdet starter altid med en gennemgang af jeres behov og jeres faciliteter, en god forventningsafstemning og herefter en klar, realistisk og målbar aftale. Vi tilbyder naturligvis faglig sparring i forhold til jeres ønsker, så vi sammen sikrer os, at aftalen lever op til jeres forventninger.

Når aftalen træder i kraft, er kvalitetstilsyn, dokumentation og dialog hele centrale indsatsområder, som sikrer, at I altid får den service, I har betalt for. Vores kvalitetssystem er gennemprøvet og velfungerende, og giver jer som kunder mulighed for altid at kunne følge med.

De bedste samarbejdspartnere

Al rengøring og intern service foretages af vores egne uddannede medarbejdere, som hver dag gør et fantastisk stykke arbejde for at understøtte en god dagligdag for vores kunder. 

Andre områder varetages af vores dygtige samarbejdspartnere, som er nogle af Danmarks bedste på hvert deres område. De er, ligesom Kongsvang, godkendte til Servicenormen, hvilket betyder, at der er ordnede forhold hele vejen rundt. Vi står altid for drift, administration, kvalitetssikring og kontakten med jer, hvilket giver jer en nem og overskuelig løsning på jeres samlede servicebehov.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.