Kongsvang

Grøn Service

Giv arbejdsmiljøet et grønt løft

Det er bevist i adskillige sammenhænge, at vores omgivelser påvirker vores mentale sundhed og arbejdsmiljø. Og her spiller naturens elementer en vigtig rolle. Med flotte og velholdte udearealer kan I give jeres gæster og medarbejdere en varm mental velkomst allerede inden, de træder indenfor. Flotte grønne rammer sender samtidig et klart signal om, at man er ankommet til et sted med styr på sagerne. Det signal kan vi hjælpe jer med at sende. 

Pænt og ordentligt - også udenfor

Vores grønne service handler både om forskønnelse og om vedligehold af jeres ydre rammer. Det skal være rart for øjnene, men det skal også være praktisk, og jeres bygninger skal være let tilgængelige. Derfor handler vores grønne service både om blomster og beskæring og om at slå græs, rydde sne og generelt sikre, at man kommer godt og sikkert til jeres hoveddør.

Vores service tager naturligvis udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende forhold, så vi kan hjælpe jer, uanset om det er blæsten, sneen eller solen, der påvirker jeres arealer. Når behovene skifter, står vi altid til rådighed med ekspertise og handlekraft.

Vores grønne service - helt konkret

Vi slår græsset og vander og plejer jeres blomster. Også dem indenfor. Vi klipper hækken og fjerner ukrudt. Vi fejer fliserne og fjerner efterårets blade, der ophober sig langs mure og i cykelskure. Vi rydder indkørslen, fjerner belægninger, rydder sne og salter stier og fortove, når frosten melder sig. Vi beskærer træerne, anlægger nye stier og laver smukke stensætninger. Kort sagt: vi har grønne fingre, og der er næppe en udendørs udfordring, vi ikke kan løse.

Sådan samarbejder vi

Vi er gode til at lytte, og vi starter altid samarbejdet med en gennemgang af jeres behov og jeres faciliteter, en god forventningsafstemning og herefter en klar, realistisk og målbar aftale. Vi tilbyder naturligvis faglig sparring i forhold til jeres ønsker, så vi sammen sikrer os, at aftalen lever op til jeres forventninger.

Når aftalen træder i kraft, er kvalitetstilsyn, dokumentation og dialog hele centrale indsatsområder, som sikrer, at I altid får den service, I har betalt for. Vores kvalitetssystem er gennemprøvet og velfungerende, og giver jer som kunder mulighed for altid at kunne følge med. Rent administrativt gør vi det nemt og overskueligt for jer, da I får én primær kontaktperson og kun én faktura. Uanset hvor mange ydelser, vi leverer.

De bedste samarbejdspartnere

Vores grønne services hører under vores Facility Service. Det betyder, at arbejdet udføres af vores dygtige samarbejdspartnere, som er landsdækkende og blandt de dygtigste i Danmark inden for det grønne område.

De er ligesom Kongsvang godkendt til Servicenormen, hvilket betyder, at der er ordnede forhold hele vejen rundt. Vi står på mål for kvaliteten, og uanset hvor mange services I vælger, så gør vi det stadig nemt for jer. I får én primær kontaktperson og kun én samlet faktura at forholde jer til. 

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.