Kongsvang

Hospital og Sundhed

Flotte og rene forhold i sundhedsektoren

Vi er stolte over at bidrage til flotte og rene forhold i sundhedssektoren. Rengøring af klassificerede miljøer kræver høj faglighed og en udpræget forståelse for infektionsrisiko og smittefare. Derfor uddanner vi vores medarbejdere til de højeste branche-standarder, så I som kunde altid møder et kompetent personale, som forstår vigtigheden af klinisk rengøring på det højest faglige niveau – hver gang.

Rengøring i topklasse

Vi tilbyder højt specialiseret rengøring af klassificerede miljøer, og kan dække alle typer af hospitalsrum. Fra laboratorier, operationsstuer og diverse renrum til venteværelser og personaleomklædning. Derudover servicerer vi lægehuse, tandlægeklinikker og sundhedshuse, som alle har behov for certificeret rengøring i topklasse.

Rengøringen udføres altid af vores egne uniformerede medarbejdere. De har hver især gennemgået vores obligatoriske servicemedarbejder-uddannelse, de er certificerede efter de højeste standarder, og så er de blevet praksisoplærte specifikt til de konkrete områder, de skal varetage hos jer. Vi er desuden stolte over at kunne fortælle, at vores kunder har vurderet vores medarbejdere til karakteren 6,8 (ud af 7 mulige) for at være servicemindede, smilende og præsentable. 

Høje nordiske standarder

Vi arbejder efter de højeste standarder for kvalitet og hygiejne. Vores medarbejdere er certificerede til den fælles nordiske standard Insta 800 og til DS-2451-10. INSTA 800 vedrører den generelle kvalitet af rengøringen, og kan bruges til at måle rengøringskvaliteten i alle typer af lokaler, mens DS 2451-10 vedrører rengøringen på udvalgte områder, hvor det er sandsynligt, at smitte kan forekomme og dermed forårsage direkte eller indirekte smitte.

Kvalitetssikring og dokumentation

Rengøring af klassificerede områder er en alvorlig sag. Vi skal sikre imod smitte og infektioner og dermed bidrage direkte til en sikker behandling og færre genindlæggelser. Derfor spiller kvalitetssikring en afgørende rolle. Vi uddanner vores medarbejdere til at kunne udføre vores løbende kvalitetstilsyn. Er der de mindste udsving, vil vi opdage det og reagere med det samme. Nogle kontroller udfører vi selv. Andre laver vi sammen med jer, og i alle tilfælde giver vi jer adgang til vores digitale rapporter, så I selv kan se, at arbejdet lever op til alle gældende standarder for kvalitet og hygiejne.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.