Kongsvang

Hospital og Sundhed

Flotte og rene forhold i sundhedsektoren

Vi er stolte over at bidrage til flotte og rene forhold i sundhedssektoren. Rengøring af klassificerede miljøer kræver høj faglighed og en udpræget forståelse for infektionsrisiko og smittefare. Derfor uddanner vi vores medarbejdere til de højeste branche-standarder, så I som kunde altid møder et kompetent personale, som forstår vigtigheden af klinisk rengøring på det højest faglige niveau – hver gang.

Rengøring i topklasse

Vi tilbyder højt specialiseret rengøring af klassificerede miljøer, og kan dække alle typer af hospitalsrum. Fra laboratorier, operationsstuer og diverse renrum til venteværelser og personaleomklædning. Derudover servicerer vi lægehuse, tandlægeklinikker og sundhedshuse, som alle har behov for certificeret rengøring i topklasse.

Rengøringen udføres altid af vores egne uniformerede medarbejdere. De har hver især gennemgået vores obligatoriske servicemedarbejder-uddannelse, de er certificerede efter de højeste standarder, og så er de blevet praksisoplærte specifikt til de konkrete områder, de skal varetage hos jer. Vi er desuden stolte over at kunne fortælle, at vores kunder har vurderet vores medarbejdere til karakteren 6,8 (ud af 7 mulige) for at være servicemindede, smilende og præsentable. 

Høje nordiske standarder

Vi arbejder efter de højeste standarder for kvalitet og hygiejne. Vores medarbejdere er certificerede til den fælles nordiske standard Insta 800 og til DS-2451-10. INSTA 800 vedrører den generelle kvalitet af rengøringen, og kan bruges til at måle rengøringskvaliteten i alle typer af lokaler, mens DS 2451-10 vedrører rengøringen på udvalgte områder, hvor det er sandsynligt, at smitte kan forekomme og dermed forårsage direkte eller indirekte smitte.

Kvalitetssikring og dokumentation

Rengøring af klassificerede områder er en alvorlig sag. Vi skal sikre imod smitte og infektioner og dermed bidrage direkte til en sikker behandling og færre genindlæggelser. Derfor spiller kvalitetssikring en afgørende rolle. Vi uddanner vores medarbejdere til at kunne udføre vores løbende kvalitetstilsyn. Er der de mindste udsving, vil vi opdage det og reagere med det samme. Nogle kontroller udfører vi selv. Andre laver vi sammen med jer, og i alle tilfælde giver vi jer adgang til vores digitale rapporter, så I selv kan se, at arbejdet lever op til alle gældende standarder for kvalitet og hygiejne.

 

Rengøringen på hospitalet skal være i top

 

Et hospital spiller en vigtig rolle i samfundet, da de fleste har et forhold til det. Det kan både være positivt og negativt, men fælles er, at man kommer dertil for at få hjælp, og oftest også hvis man er syg eller dårlig. Rengøringen spiller derfor en vigtig rolle, og det skal være i top, og det skal det altid være. Hospitalet er en del af sundhedssektoren, og derfor er det vigtigt at der er en forståelse og høj faglighed, når det handler om rengøringen af stedet. Der bliver behandlet og taget hånd om mange forskellige sygdomme og infektioner, og derfor skal rengøringen af hospitalet være kompetent og nøje udført, da renligheden på hospitalet er så ekstrem vigtig.

Hos os er der mulighed for at få rengjort alle typer af hospitalsrum, hvor der blandt andet kan være tale om laboratorier, operationsstuer, venteværelser og personaleomklædning. Vores medarbejdere vil udføre arbejdet hos jer i uniform, hvilket også betyder at alle medarbejdere selvfølgelig har gennemgået vores obligatoriske servicemedarbejder-uddannelse. Det gør altså at de er certificerede efter de højeste standarder, og så har de også gennemgået praksisoplæring som er fokuseret på det konkrete område, som de skal varetage hos jer.

Vi kan for alvor stå inde for vores egne ansatte, hvor vi samtidig kan oplyse, at på en skala op til 7, der er vores medarbejdere vurderet på 6,8. Den gode rating er kommet på baggrund af, at vores ansatte udfører arbejdet imens de er smilende, præsentable og yderst servicemindede.

Sundhedsrengøringen er kvalitetssikret og kan dokumenteres

 

Her i Norden har vi en meget høj standard, hvor det netop er hygiejne og kvalitet som er i højsædet. Den certificering som den nordiske standard følger er kendt som insta 800. Det vedrører den kvalitet af rengøringen der er, og man kan på den måde måle, hvordan rengøringskvaliteten reelt set er på hospitalet.

Et andet begreb som er værd at nævne, er DS-2451-10, som omhandler rengøringen på nogle udvalgte områder, hvor der med sandsynlighed kan forekomme smitte. For at have det ekstra certifikat, skal man vide, hvordan man undgår at bringe smitte med på arbejde, og samtidig også undgå at tage det med hjem.

Sikring mod smitte og infektioner er noget, som for alvor er i fokus, når der er tale om et hospital og rengøringen af det. Det vil helt grundlæggende være bedre for samfundet, eftersom god rengøring vil være med til, at der bliver mindsket antallet af genindlæggelser og blot en mere sikker behandling.

Den service vi yder for at sikre den rette hospitalsrengøring

 

Vi har et kæmpe fokus på, at der skal ydes den helt store service, hvor det er vi har opgaver. Derfor sørger vi også for, at vores medarbejdere bliver uddannet til, at de kan udføre det løbende kvalitetssyn som vi leverer. Vi er så meget inde i opgaverne, at hvis der er det mindste udsving på den ene eller anden måde, så opdager vi det, og reagerer med det samme.

Vi udfører nogle af kontrollerne selv, men vi vil også lave nogle sammen med jer. Det vil samtidig være muligt for jer at se de digitale rapporter, som vi løbende får lagt ind. Det gør at man vil kunne vende tilbage til de rapporter, som der tidligere er lavet, så man både har resultaterne, men også muligheden for at sammenligne.

Hvilke ydelser er der mulighed for at hyre os til?

 

Rengøring er noget af det, som vi er meget store på. Andre fagområder som vi også bevæger os ind i, det er blandt andet intern service, vinduespolering, facility management og et fokus på at levere den grønne service, hvis det er at der er et udeareal eller lignende område, som i ønsker at holde pænt og nydeligt.

Miljøet er selvfølgelig også med i vores overvejelser, og vi har også et fokus på, at det skal være de bedst mulige produkter, som vi benytter os af. Rengøringen af hospitalet skal netop være med til, at der kommer mere ro og sikkerhed i bygningen. Hvis man opholder sig i rene lokaler, så giver det mere overskud, og det øger trivslen, og det er specielt også yderst relevant, når det er, at der er patienter som kommer og går. Vigtigheden af renligheden er åbenlyst mere vigtig, når det er der, kommer flere personer på samme sted.

Medarbejderne på hospitalet kan selvfølgelig se forskel på, om rengøringen er i top eller om den ikke er. Det kan de besøgende dog ofte også, da man ofte hurtigt opdager, hvis nu det er der ikke er rent.

Find den professionelle rengøring med det gode omdømme

 

I alle brancher vil man altid finde det firma, som yder den bedste service til kunden. Det skal gerne være så let som muligt for kunden at få den ydelse, som de ønsker. Der skal gerne ikke være så mange udfordringer, men man skal gerne aftale tidspunkt og nærmere vilkår, og derefter skal arbejdet egentlig blot udføres.

Et hospital er ofte ikke forbundet med den positive stemning, og derfor vil lidt godt humør og renlighed blot være med til at forhøje oplevelsen. Vi yder den service som er synlig for jer, og vores medarbejdere vil i nogle tilfælde også være synlige, men med en nydelig uniform, så vil det være let at se, hvem det er der er ankommet for at gøre rent. En ren uniform vil også indikere, at det arbejde man udfører, det bliver udført korrekt.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.